Wilco Airbus Bilimum Problemler...

Questions, comments; documents about Airbus related products (PSS, Wilco, Aerosoft Xtended and others) ...
Post Reply
THY2294

Merhabalar,
Feelthere Wilco A320 ailesi uçaklarını kullanmaktayım, fakat son 2 haftadır, a319,320 ve 321 uçaklarını seçip fly now tuşuna bastıktan sonra, Microsoft Flight Simulator bir hatayla karşılaştı kapatılması gerekiyor diye hata mesajı eriyor. A318de ise boyle bir problem yok. Onu kullanırken herhangi bir hata mesajı almıyorum. Daha önce böyle bir sorun yoktu, yeni bişeylerde yüklemedim. Aklınıza gelecek ilk şeylerin hepsini denedim, Simulator'u tekrar kurmak, airbus serisini tekrar kurmak. Daha radikal çözümler gerekiyor sanırım.
İkinci problem ise TCAS kullanamıyorum bunun hakkında da yardımcı olabilirseniz sevinirim...
Saygılarmlar,
ozer
Newbie
Newbie

Uçakları boyadığınızda eğer hatalı bir dosya varsa bu olabiliyor.

Özer
flythy2378
THY2294

az önce bir sorun daha yasadım. yaklasık 4 saatlik bir istanbul manchaster ucusundan sonra piste teker koydum fakat rwy'i terketmek için taxiway'e dondugum sırada kararan ekran ve FS hata verdi kapatılması gerekiyor iletisiyle ucusum mahvoldu. artık gına geldi wilco'nun yaptıklarından bilemiyorum bunu neden yapıyor ama az uz yanmandı bu sebepten ucuslarım...
boeing'e mi geçsem diye dusunmekten alamıyorum kendimi...
ozer
Newbie
Newbie

Çok üzücü, silip tekrar yükleseniz düzelir belki...

O Z E R Y E T I S T I R E N

F L Y T H Y 2 3 7 8

A N K A R A 1 9 7 0

C P L /I R - A /M E / A T P L T H E O R Y
THY1789
Average User
Average User
Name: Serhan TUZEMEN
PID: 1789
Vatsim ID: 955320
City: Istanbul

Herkese merhaba!Biraz önce açtığım ekranda heading map not available uyarısı verdi.Bu sorunu nasil çözebilirim.Teşekkürler.İyi uçuşlar.

serhan tüzemen
FLYTHY 1789

Image
THY1592
Officer
Officer
Name: Erman PILICOGLU
PID: 1592
Vatsim ID: 965504
City: Ankara

SN Serhan bey Airac güncellemesi yaptınız mı..Şayet yaptıysanız çıkan menüye ok deyip geçin sonra FMS açın meydan girin IRS yapsın sonra FS kapatın..sorun çözülmesi lazım...
Saygılarımla

Image
THY1789
Average User
Average User
Name: Serhan TUZEMEN
PID: 1789
Vatsim ID: 955320
City: Istanbul

Hayır boyamadım ve airac de kullanmıyorum. Navgraph ı ziyaret ettim belki alabilirim ama almazsam sorun devam eder mi?.Sadece wilconun kullanım zorluğulunu beginner yaptım düzeldi şimdilik.Herkese iyi uçuşlar,teşekkürler.

serhan tüzemen

FLYTHY 1789

Image
Post Reply

Return to “Airbus Fleet”