Merhabalar,
Feelthere Wilco A320 ailesi uçaklarını kullanmaktayım, fakat son 2 haftadır, a319,320 ve 321 uçaklarını seçip fly now tuşuna bastıktan sonra, Microsoft Flight Simulator bir hatayla karşılaştı kapatılması gerekiyor diye hata mesajı eriyor. A318de ise boyle bir problem yok. Onu kullanırken herhangi bir hata mesajı almıyorum. Daha önce böyle bir sorun yoktu, yeni bişeylerde yüklemedim. Aklınıza gelecek ilk şeylerin hepsini denedim, Simulator'u tekrar kurmak, airbus serisini tekrar kurmak. Daha radikal çözümler gerekiyor sanırım.
İkinci problem ise TCAS kullanamıyorum bunun hakkında da yardımcı olabilirseniz sevinirim...
Saygılarmlar,
Wilco Airbus Bilimum Problemler...
az önce bir sorun daha yasadım. yaklasık 4 saatlik bir istanbul manchaster ucusundan sonra piste teker koydum fakat rwy'i terketmek için taxiway'e dondugum sırada kararan ekran ve FS hata verdi kapatılması gerekiyor iletisiyle ucusum mahvoldu. artık gına geldi wilco'nun yaptıklarından bilemiyorum bunu neden yapıyor ama az uz yanmandı bu sebepten ucuslarım...
boeing'e mi geçsem diye dusunmekten alamıyorum kendimi...
boeing'e mi geçsem diye dusunmekten alamıyorum kendimi...
- THY1789
- Average User
- Name: Serhan TUZEMEN
- PID: 1789
- Vatsim ID: 955320
- City: Istanbul
Herkese merhaba!Biraz önce açtığım ekranda heading map not available uyarısı verdi.Bu sorunu nasil çözebilirim.Teşekkürler.İyi uçuşlar.
serhan tüzemen
FLYTHY 1789

serhan tüzemen
FLYTHY 1789

- THY1592
- Officer
- Name: Erman PILICOGLU
- PID: 1592
- Vatsim ID: 965504
- City: Ankara
SN Serhan bey Airac güncellemesi yaptınız mı..Şayet yaptıysanız çıkan menüye ok deyip geçin sonra FMS açın meydan girin IRS yapsın sonra FS kapatın..sorun çözülmesi lazım...
Saygılarımla

Saygılarımla

- THY1789
- Average User
- Name: Serhan TUZEMEN
- PID: 1789
- Vatsim ID: 955320
- City: Istanbul
Hayır boyamadım ve airac de kullanmıyorum. Navgraph ı ziyaret ettim belki alabilirim ama almazsam sorun devam eder mi?.Sadece wilconun kullanım zorluğulunu beginner yaptım düzeldi şimdilik.Herkese iyi uçuşlar,teşekkürler.
serhan tüzemen
FLYTHY 1789

serhan tüzemen
FLYTHY 1789