Mehmet Hocam Selamlar,
1. Adım: verecegim linkden dosyayı indirin ve bilgisayarınıza kurun.
http://rapidshare.com/files/12247596/Wi ... ls-ENU.exe
2. Adım: Başlat->Çalıştır->Dcomcnfg.exe yazip ENTERa basin.
Konsol Kökü altında Bileşen Hizmetleri tiklayin. Bilgisayarlar klasorunu acin. Bilgisayarim'i sag tiklayin ve sonra ozellikler'i tiklayin. Varsayilan ozellikler sekmesini tiklatin. Bu bilgisayar uzerinde dagitilmis COM'u etkinlestir isaretini kaldirin.
3. Adım: 445. Portu kapayacağız. Bunun için: Başlat -> Çalıştır -> regedit yazip ENTERa basin.
4. Adım: Karşınıza açılacak pencerede sol tarafdan
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\NetBT\Parameters kısmına gelin ve sağ tarafda TransportBindName adli degeri cift tiklayin ve degeri silin. Bilgisayari yeniden baslatın.
5. Adım: 4. adımda karşınıza açılan pencereyi kapamadan bu bölüme gidin >>> HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Runsag tarafta msblast.exe diye bisey gorurseniz hemen silin.
6. Adım: Yine 4. adımda karşınıza açılan pencereyi kapamadan bu bölüme gidin >>> HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\OLE sağ tarafda "EnableDCOM" adli degeri N olarak degistirin.
Bunları bitirdikten sonra bilgisayarını Yeniden Başlatın.
Problemin çözülmesi gereklidir bunların bitiminde.
PS: yeniden başlattıkdan sonra BA?LAT menüsünden Ara kısmına gelerek bilgisayarınızda msblast.exe dosyasını aratın. Eğer karsınıza çıkarsa onu mutlaka silin ama çıkacagını sanmıyorum.
Umarım faydalı olmuşumdur.
Görüşmek üzere...
Sevgilerimle
Uğur Cansın DURDU
THY148--Virtual ATC