Bilgi: bütün ek programları kapattığım halde hatta Antivirüs ü bile durdurduğum halde bu başıma geliyor...

Gursel Kaptanim,THY3615 wrote:Uğurcum, Windows 7 kullanıyorsan her türlü sürprize hazır olacaksın, en mağdurlarından birisi de benim bu işletim sisteminin...
Yahu Erhan Kaptanım, benim de şu Windows 7'deki "scenery" ezberletememe sorunumu çözerseniz çok mutlu olacağım. Kendi kurulumu olan "scenery" ler dışındaki hiç bir "scenery"i ezberletemiyorum. "Add area" üzerinden gelip "Addon Scenery" altındaki ilgili dosyayı bulup dosya adı çıktıktan sonra OK deyip boşluğa ya da geri ok üzerine tıklıyorum, "scenery"i görüyor. FS9'u restart yapınca o "scenery" gayet güzel çalışıyor. Ancak es kaza bilgisayarı restart yaparsam, kalkacağım ve ineceğim meydanların "scenery"lerini yeniden yüklemem gerekiyor. Bu iş bilgisayarı her açtığımda yinelenmek zorunda olduğu için insanı usandırıyor. Aynı şey AI uçakları için de geçerli. Hadi park yerlerindeki uçaklara pek aldırış etmiyorum da, "scenery" işini bir türlü çözememiş olmam çok canımı sıkıyor. Bunun bir çözümü var mıdır? Ne yapmam gerekiyor? Yoksa sonunda Windows 7'yi yok edip XP mi yüklemeliyim?...
Bu konuyu birkaç kez gündeme getirdim ama çözebilen olmadı, bunu da ek bilgi olarak vereyim dedim...
Madem format atmaya gidyorsunuz assagidaki dizini Run komutundan ekleyin restart yapin. Sorun senaryo degilse bunun duzeltmesi lazim.THY3537 wrote:Türkiye meydanları hariç dünya üzerindeki 300 meydanın senaryolarını yukledim grafik ayarları yaptım. Sorunsuz bi Fs yaptım diye düşünüyordum.... ama sanırım format atacağım. Hiç bir yöntem bu sorunu çözmüyor...