flight recorder ve vatsim bağlantı sorunu

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
staysi
Newbie
Newbie
Name: Semih TAYŞİ
PID: 4817

merhabalar,sizden iki konuda yardm istiyorum 1.si flight recorder da departure olarak sabit LTBA gözüküyor değiştiremiyorum sebebi nedir nasıl değiştirebilirim? 2. sorum FSinn de vatsim bağlantısı yaparken serverlar çıkmıyor elle giriyorum fakat devamlı bağlantı kopuyor ve connect vatsim immeidately uyarısı alıyorum bu sorunuma yardmcı olursanız sevinirim.
saygılar.
THY2294
Junior Member
Junior Member
Name: ÖMER FARUK GENÇKAL
PID: 2294
Vatsim ID: 994887
City: İzmir

Flight Recorder da en son bulundugunuz meydandan uçmak zorundasınız baska bir yolla değiştirmeniz mumkun degil.
vatsim probleminize gelince, squawkbox ya da her ne kullanıyor iseniz, re-install yapın buyuk bir ihtimal duzelir.
iyi ucuslar.
staysi
Newbie
Newbie
Name: Semih TAYŞİ
PID: 4817

çok teşekkrler sorunu anladm ben uçuşa simulatorden önce recorder açıyordum ondan kaynaklanan problemmiş.FSinn kullanıyorm reinstall yaptım vatsmvl.ocx hatası verdi biraz araştrdm düzeltmeler yapmaya çalıştım hata vermiyor şimdi fakat hala serverları göremiyorum bunun sebebi nedir acaba?
teşekkürler..
THY2100
Advanced Member
Advanced Member
Name: Armagan BURCU
PID: 2100
Vatsim ID: 973633
City: Antalya

forumu biraz daha detayli okursaniz bu tarz basit sorunlariniza kendiliğindende yanıt bulacaksınızdır.
Armağan BURCU
ATPL(A)
Boeing 737-800
THY3549
Senior Member
Senior Member
Name: Özkan SESEN
PID: 3549
Vatsim ID: 1084772
City: Istanbul

staysi wrote:çok teşekkrler sorunu anladm ben uçuşa simulatorden önce recorder açıyordum ondan kaynaklanan problemmiş.FSinn kullanıyorm reinstall yaptım vatsmvl.ocx hatası verdi biraz araştrdm düzeltmeler yapmaya çalıştım hata vermiyor şimdi fakat hala serverları göremiyorum bunun sebebi nedir acaba?
teşekkürler..

Vatspy dan server IP adreslerini FSinn programında deneyin sorun hallolacaktır. Program da serverları göremiyor olmanız FSinn yazılımı ile ilgili desteğin bitmesinden kaynaklanıyor.

İyi uçuşlar.
Image
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”