merhabalar,sizden iki konuda yardm istiyorum 1.si flight recorder da departure olarak sabit LTBA gözüküyor değiştiremiyorum sebebi nedir nasıl değiştirebilirim? 2. sorum FSinn de vatsim bağlantısı yaparken serverlar çıkmıyor elle giriyorum fakat devamlı bağlantı kopuyor ve connect vatsim immeidately uyarısı alıyorum bu sorunuma yardmcı olursanız sevinirim.
saygılar.
flight recorder ve vatsim bağlantı sorunu
- THY2294
- Junior Member
- Name: ÖMER FARUK GENÇKAL
- PID: 2294
- Vatsim ID: 994887
- City: İzmir
Flight Recorder da en son bulundugunuz meydandan uçmak zorundasınız baska bir yolla değiştirmeniz mumkun degil.
vatsim probleminize gelince, squawkbox ya da her ne kullanıyor iseniz, re-install yapın buyuk bir ihtimal duzelir.
iyi ucuslar.
vatsim probleminize gelince, squawkbox ya da her ne kullanıyor iseniz, re-install yapın buyuk bir ihtimal duzelir.
iyi ucuslar.
çok teşekkrler sorunu anladm ben uçuşa simulatorden önce recorder açıyordum ondan kaynaklanan problemmiş.FSinn kullanıyorm reinstall yaptım vatsmvl.ocx hatası verdi biraz araştrdm düzeltmeler yapmaya çalıştım hata vermiyor şimdi fakat hala serverları göremiyorum bunun sebebi nedir acaba?
teşekkürler..
teşekkürler..

-
- Senior Member
- Name: Özkan SESEN
- PID: 3549
- Vatsim ID: 1084772
- City: Istanbul
staysi wrote:çok teşekkrler sorunu anladm ben uçuşa simulatorden önce recorder açıyordum ondan kaynaklanan problemmiş.FSinn kullanıyorm reinstall yaptım vatsmvl.ocx hatası verdi biraz araştrdm düzeltmeler yapmaya çalıştım hata vermiyor şimdi fakat hala serverları göremiyorum bunun sebebi nedir acaba?
teşekkürler..
Vatspy dan server IP adreslerini FSinn programında deneyin sorun hallolacaktır. Program da serverları göremiyor olmanız FSinn yazılımı ile ilgili desteğin bitmesinden kaynaklanıyor.
İyi uçuşlar.