Scenery Ekleme

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
THY1971
Rookie
Rookie
Name: Erhan YILMAZ
PID: 1971
Vatsim ID: 966324
City: Istanbul

Fs2004'e scenery yükleyemiyorum daha önce defalarca yapmıştım fs9 klasörü içindeki addon scenery içine atıyorum daha sonra fs yi açıp settings den scenery library e girip add area yapıyorum hangi istasyona tıklarsam tıklayayım o klasörün içine girip scenery ve texture çıkıyor karşıma ve kalıyor ne yapmalıyım acil yardım lütfen.
delimawi
VIP Member
VIP Member
Name: İlker Değirmencioğlu
PID: 2445
Vatsim ID: 1011091

Vista yada Win7 yükledin sanırım.
Neyse, texture ve scenery klasörleri çıkınca, hemen orda pencerenin beyaz olan kısmına tıkla, backspace tuşunas bas bir kere. O zaman anlıyor scenery'yi bulduğunu. Olmadı bir iki kere o klasöre gir çık ... Biraz uraştırıyor ama oluyor.
FlyTHY IT Manager
THY2286
Average User
Average User
Name: Ufuk Sasmaz
PID: 2286

Windows 7de beni de delirten klasik sorun hatta FS i her kapatıp açtığımda kafasına göre scenery eklenmiş çıkmış oluyo falan listeden...

Listeden çıkma kısmını kafasına göre niye yapıyo daha anlayamadım ama ekleme için şöyle yapıyoruz ki kesin yiyor bikaç kere yapmaya falan gerenk kalmıyo :)

Add dedikten sonra içinde scenery ve texture klasörlerini açtığı klasöre(yani kısaca directoryde adresini aldığı senaryo dosyasına) bir kere tıklayıp OK dedikten sonra scenery ve texture ı açtığı yerde boş bi yere sağ tıklarsanız scenery olduğunu çakıp ekranı kapatıyo böyle de saçma bişi :)

İyi uçuşlar
delimawi
VIP Member
VIP Member
Name: İlker Değirmencioğlu
PID: 2445
Vatsim ID: 1011091

Evet evet şimdi daha net hatırladım. Beyaz kısma sağ tık la hemen oluyordu ...
FlyTHY IT Manager
THY1971
Rookie
Rookie
Name: Erhan YILMAZ
PID: 1971
Vatsim ID: 966324

Evet evet haklısınız dediğiniz gibi beyaz alana tıklayınca kabul ediyor Windows 7 den kaynaklanan bişey herhalde tuhaf ama neyseki oldu. Herkese teşekkürler.
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”