Scenery Ekleme
- THY1971
- Rookie
- Name: Erhan YILMAZ
- PID: 1971
- Vatsim ID: 966324
- City: Istanbul
Fs2004'e scenery yükleyemiyorum daha önce defalarca yapmıştım fs9 klasörü içindeki addon scenery içine atıyorum daha sonra fs yi açıp settings den scenery library e girip add area yapıyorum hangi istasyona tıklarsam tıklayayım o klasörün içine girip scenery ve texture çıkıyor karşıma ve kalıyor ne yapmalıyım acil yardım lütfen.
-
- VIP Member
- Name: İlker Değirmencioğlu
- PID: 2445
- Vatsim ID: 1011091
- City: Istanbul
Vista yada Win7 yükledin sanırım.
Neyse, texture ve scenery klasörleri çıkınca, hemen orda pencerenin beyaz olan kısmına tıkla, backspace tuşunas bas bir kere. O zaman anlıyor scenery'yi bulduğunu. Olmadı bir iki kere o klasöre gir çık ... Biraz uraştırıyor ama oluyor.
Neyse, texture ve scenery klasörleri çıkınca, hemen orda pencerenin beyaz olan kısmına tıkla, backspace tuşunas bas bir kere. O zaman anlıyor scenery'yi bulduğunu. Olmadı bir iki kere o klasöre gir çık ... Biraz uraştırıyor ama oluyor.
FlyTHY IT Manager
-
- Average User
- Name: Ufuk Sasmaz
- PID: 2286
Windows 7de beni de delirten klasik sorun hatta FS i her kapatıp açtığımda kafasına göre scenery eklenmiş çıkmış oluyo falan listeden...
Listeden çıkma kısmını kafasına göre niye yapıyo daha anlayamadım ama ekleme için şöyle yapıyoruz ki kesin yiyor bikaç kere yapmaya falan gerenk kalmıyo
Add dedikten sonra içinde scenery ve texture klasörlerini açtığı klasöre(yani kısaca directoryde adresini aldığı senaryo dosyasına) bir kere tıklayıp OK dedikten sonra scenery ve texture ı açtığı yerde boş bi yere sağ tıklarsanız scenery olduğunu çakıp ekranı kapatıyo böyle de saçma bişi
İyi uçuşlar
Listeden çıkma kısmını kafasına göre niye yapıyo daha anlayamadım ama ekleme için şöyle yapıyoruz ki kesin yiyor bikaç kere yapmaya falan gerenk kalmıyo

Add dedikten sonra içinde scenery ve texture klasörlerini açtığı klasöre(yani kısaca directoryde adresini aldığı senaryo dosyasına) bir kere tıklayıp OK dedikten sonra scenery ve texture ı açtığı yerde boş bi yere sağ tıklarsanız scenery olduğunu çakıp ekranı kapatıyo böyle de saçma bişi

İyi uçuşlar