squawkbox connection multiplayer via session lobby hatası

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
THY4091
Rookie
Rookie
Name: atakan gurakar
PID: 4091
Vatsim ID: 1078434
City: Izmir

Herkeze merhabalar bugün kü LTBA--LTBS LTBS--LTBA uçuşumun son bacağında ilginç ama can sıkıcı bir sorun yaşadım FL 300 dan alçalmaya başladık LTAA_CTR eşliğinde ve FL220 civarında disconned from server oldum ve ne kadar bağlanmaya calıssamda 5 dk sonra bağlanabildim.tamam artık online oldum diye sevinirken connection multiplayer via session lobby ekranı mcp panelimin orda kaldı ne kadar online offline olsam da tekrardan geçmedi . bu 10 uçusumda 1 kez oluyor o ekranı geçirmeyi bilen kaptanlarımız buraya yazabilirmi . şimdiden çok teşşekkürler kırımsız ucuslar .. ATAKAN GURAKAR FLYTHY PID:8472
THY3512
Average User
Average User
Name: Onur YALIMAN
PID: 3512
Vatsim ID: 1082283
City: Sofia

Atakancım selamlar,

öncelikle bu tarz konuları flight simulator bölümüne açarsan daha iyi olacağını düşünüyorum.. :!:
sorununa gelince o sqwbx kullanırken bana da oluyordu onun çözümünü çok ugrastım ben bulamadım..

FSinn 4ever 8)
THY4091
Rookie
Rookie

Abi bende bi ara kullandım fsinn ama şimdi yüklemesini kurmasını unuttum herşeyini :(
THY2847
Junior Member
Junior Member
Name: Sami Aselcioglu
PID: 2847
Vatsim ID: 1037450
City: İskenderun

Alican kaptan merhabalar şu FSInn dökümanını bana da PM'den yollayabilirsen sevinirim.Kurtulalım artık şu Sqbox'ın maket uçaklarından. :) Teşekkürler
İskenderun 28.10.1986
THY1592
Officer
Officer
Name: Erman PILICOGLU
PID: 1592
Vatsim ID: 965504
City: Ankara

Kurtulalım artık şu Sqbox'ın maket uçaklarından.
Değerli Arkadaşlar;
Bir konu ya açıklık getirmek istedim...FSInn sade şekilde kurarsanız etrafınızdaki diğer trafikleri şu mantıkta görebilirsiniz..
1.Herhangi bir AI,VIP(kendi sitesinde vardı...şimdi site çalışmıyor),v.b eklenti uçaklar yok ise FSInn size FS2004 içinde olan uçakları gösterir..Sizde yüklü olmayan bir uçağı farklı bir model olarak ta verir veya hiç bulamazsa üçgen içinde ? olarak gösterir..
2.En sağlıklı ve gerçekçi olmasını istiyorsanız IVAO nun full MTL pakedini yüklemenizi öneririm..Bu MTL nin içinde tüm sanal ve gerçek havayollarının boyaması ile birlikte yaklaşık 4000 adet model yüklü..bunları FS2004 dün içine yükledikten sonra küçük bir prg. var onu çalıştırıp ayarlarını yaptıktan sonra etrafınızdaki trafikleri ICAO kodu göre hem modeli hemde boyaması olarak görüyorsunuz...Ben bunun ile ilgili bir topic açmıştım..

http://hititair.com/smfrm/index.php?topic=1408.0

Sevgilerimle
Image
THY2847
Junior Member
Junior Member
Name: Sami Aselcioglu
PID: 2847
Vatsim ID: 1037450
City: İskenderun

Değerli Arkadaşlar;
Bir konu ya açıklık getirmek istedim...FSInn sade şekilde kurarsanız etrafınızdaki diğer trafikleri şu mantıkta görebilirsiniz..
1.Herhangi bir AI,VIP(kendi sitesinde vardı...şimdi site çalışmıyor),v.b eklenti uçaklar yok ise FSInn size FS2004 içinde olan uçakları gösterir..Sizde yüklü olmayan bir uçağı farklı bir model olarak ta verir veya hiç bulamazsa üçgen içinde ? olarak gösterir..
2.En sağlıklı ve gerçekçi olmasını istiyorsanız IVAO nun full MTL pakedini yüklemenizi öneririm..Bu MTL nin içinde tüm sanal ve gerçek havayollarının boyaması ile birlikte yaklaşık 4000 adet model yüklü..bunları FS2004 dün içine yükledikten sonra küçük bir prg. var onu çalıştırıp ayarlarını yaptıktan sonra etrafınızdaki trafikleri ICAO kodu göre hem modeli hemde boyaması olarak görüyorsunuz
Çok teşekkürler Erman hocam verdiğiniz bilgiler için.Hemen yapıyorum gerekli değişiklikleri

Saygılarımla
İskenderun 28.10.1986
THY4091
Rookie
Rookie

Alican abim e mail atak_01_@hotmail.com bekliyorum çok teşekkür ederim yardımlarınız için atakan gürakar
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”