squawkbox connection multiplayer via session lobby hatası
- THY4091
- Rookie
- Name: atakan gurakar
- PID: 4091
- Vatsim ID: 1078434
- City: Izmir
Herkeze merhabalar bugün kü LTBA--LTBS LTBS--LTBA uçuşumun son bacağında ilginç ama can sıkıcı bir sorun yaşadım FL 300 dan alçalmaya başladık LTAA_CTR eşliğinde ve FL220 civarında disconned from server oldum ve ne kadar bağlanmaya calıssamda 5 dk sonra bağlanabildim.tamam artık online oldum diye sevinirken connection multiplayer via session lobby ekranı mcp panelimin orda kaldı ne kadar online offline olsam da tekrardan geçmedi . bu 10 uçusumda 1 kez oluyor o ekranı geçirmeyi bilen kaptanlarımız buraya yazabilirmi . şimdiden çok teşşekkürler kırımsız ucuslar .. ATAKAN GURAKAR FLYTHY PID:8472
- THY3512
- Average User
- Name: Onur YALIMAN
- PID: 3512
- Vatsim ID: 1082283
- City: Sofia
Atakancım selamlar,
öncelikle bu tarz konuları flight simulator bölümüne açarsan daha iyi olacağını düşünüyorum..
sorununa gelince o sqwbx kullanırken bana da oluyordu onun çözümünü çok ugrastım ben bulamadım..
FSinn 4ever
öncelikle bu tarz konuları flight simulator bölümüne açarsan daha iyi olacağını düşünüyorum..

sorununa gelince o sqwbx kullanırken bana da oluyordu onun çözümünü çok ugrastım ben bulamadım..
FSinn 4ever

- THY1592
- Officer
- Name: Erman PILICOGLU
- PID: 1592
- Vatsim ID: 965504
- City: Ankara
Değerli Arkadaşlar;Kurtulalım artık şu Sqbox'ın maket uçaklarından.
Bir konu ya açıklık getirmek istedim...FSInn sade şekilde kurarsanız etrafınızdaki diğer trafikleri şu mantıkta görebilirsiniz..
1.Herhangi bir AI,VIP(kendi sitesinde vardı...şimdi site çalışmıyor),v.b eklenti uçaklar yok ise FSInn size FS2004 içinde olan uçakları gösterir..Sizde yüklü olmayan bir uçağı farklı bir model olarak ta verir veya hiç bulamazsa üçgen içinde ? olarak gösterir..
2.En sağlıklı ve gerçekçi olmasını istiyorsanız IVAO nun full MTL pakedini yüklemenizi öneririm..Bu MTL nin içinde tüm sanal ve gerçek havayollarının boyaması ile birlikte yaklaşık 4000 adet model yüklü..bunları FS2004 dün içine yükledikten sonra küçük bir prg. var onu çalıştırıp ayarlarını yaptıktan sonra etrafınızdaki trafikleri ICAO kodu göre hem modeli hemde boyaması olarak görüyorsunuz...Ben bunun ile ilgili bir topic açmıştım..
http://hititair.com/smfrm/index.php?topic=1408.0
Sevgilerimle
-
- Junior Member
- Name: Sami Aselcioglu
- PID: 2847
- Vatsim ID: 1037450
- City: İskenderun
Çok teşekkürler Erman hocam verdiğiniz bilgiler için.Hemen yapıyorum gerekli değişiklikleriDeğerli Arkadaşlar;
Bir konu ya açıklık getirmek istedim...FSInn sade şekilde kurarsanız etrafınızdaki diğer trafikleri şu mantıkta görebilirsiniz..
1.Herhangi bir AI,VIP(kendi sitesinde vardı...şimdi site çalışmıyor),v.b eklenti uçaklar yok ise FSInn size FS2004 içinde olan uçakları gösterir..Sizde yüklü olmayan bir uçağı farklı bir model olarak ta verir veya hiç bulamazsa üçgen içinde ? olarak gösterir..
2.En sağlıklı ve gerçekçi olmasını istiyorsanız IVAO nun full MTL pakedini yüklemenizi öneririm..Bu MTL nin içinde tüm sanal ve gerçek havayollarının boyaması ile birlikte yaklaşık 4000 adet model yüklü..bunları FS2004 dün içine yükledikten sonra küçük bir prg. var onu çalıştırıp ayarlarını yaptıktan sonra etrafınızdaki trafikleri ICAO kodu göre hem modeli hemde boyaması olarak görüyorsunuz
Saygılarımla
İskenderun 28.10.1986
- THY4091
- Rookie
- Name: atakan gurakar
- PID: 4091
- Vatsim ID: 1078434
- City: Izmir
Alican abim e mail atak_01_@hotmail.com bekliyorum çok teşekkür ederim yardımlarınız için atakan gürakar