FSInn de diğer trafikleri ek bir ayar yapmadan ICAO koduna göre şirket boyaması ile(tabi bu boyamalar pakette olmak kaydı ile ) görebilmek için hazırlanmış küçük bir prg'mı tanıtmak istiyorum...
Fakat bu prg tam anlamı ile çalışması için PAI , WoAI yada IVAO MTL uçakları yüklü olması gerekmektedir....
Prg Linki : http://www.4shared.com/file/91Gi2kVP/AC_ICAO_08.html
Kurulum;
1-İndirdiğiniz exe yi masaüstüne çıkarın...
2-E:\Fs2004\Aircraft\VIP içine giriyoruz burada bir .cfg var ; IGNORE=1 dir IGNORE=0 yapıyoruz..
3-FS 2004 çalıştırıyoruz ,FSInn açıyoruz başlangıç uçaklarını saydıktan sonra ikisinide kapatıyoruz...
4-FS 2004 çalıştırıyoruz..
5-AC-IDs prg açıyoruz...
Bu prg hem FS2004 hemde FSX için de uygun, Şimdi bizim FS2004 veya FSX mizde hangi AI trafikler varsa onun sekmesini tıklayarak uçakları tanıtıyoruz (örn: Benim FS2004 de IVAO MTL olduğu için) ben ok işareti ile gösterdiğim sekmeden yükledim..
6-Seçtiğiniz sekmeye basınca pencerenin sol üst köşesinde (Aircraft IDs) yazan yerde bir yükleme yapacak ve son diyecek...
7-Prg KAPATMADAN ,FS2004 zaten açık FSInn çalıştırıyoruz...FSInn'nin uçakları tanıma işlemibitince..FSInn de aşağıdaki gibi ayarları yapıp..Tamamen herşeyi kapatıyoruz...
8-FS2004 başlatın yoğun trfc olan bir limanda online olun,bakaklım değişen birşey oldumu

Sevgilerimle