3 gündür iş nedeniyle Marmaris'te olduğum için cevap yazamadım kusura bakmayın [;)]
Metalik tangırtı ile ilgili sevgili Hakan kaptan ile Selçuk kaptan, zaten gerekli açıklamayı yapmışlar sağolsunlar benim bişey yazmama gerek yok

Sevgili Selçuk kaptan, Evet tespitiniz çok güzel.Bende bunun için bayağı uğraştım. Sağ sol görüntülere (Panel içinden) DF'inkileri koymayı istiyordum. Zaten farketmişsinizdir arka bmp resminde DF'tende alıntılar var. Fakat o dosyaları koyduğumda maalesef Default 737'nin Virtual cockpit resimleride arka planda gene çıkıyor ve üstüste biniyor.Virtual cockpiti silmeyi başaramadım.Default 737'nin model ve air dosyaları ile alakalı olduğunu tahmin ediyorum fakat bu dosyaları açmayı başaramadım. Forumda da sormuştum fakat bir cevap alamadım [:(]. Ama herhangi Virtual cocpiti olmayan bir 737'de rahatlıkla uygulanabilir. Problem Microsoft'un Default uçaklarındaki geneldede onlar kuullanılıyor.
Sevgili Serdar, İlk açıldığında görüntünün birbirine girmesi ile ilgili olarak inan bir fikrim yok [?].A320 panelinde çalışmayan Nav2 göstergesi yerine ,sizde çalışan başka bir göstergeyi koyabilirsiniz. Panel.cfg dosyasından değiştirmeyi yapabilirsiniz. Ama ordaki hangi gaugesin o olduğunu bulmanız gerekir. Yanındaki rakamlarda gaugesin panel resmi üzerindeki yeridir. Paneli hangi 737'de kullanıyorsun. Default 737 ise öyle bir sorun yapmaması lazım. Ama başka bir 737 ise o konu Aircraft.cfg dosyası ile ilgili. Yani kullandığınız uçak ile ilgili panelle değil. FBX737 uçağındada landing ve taxi lightlar gözükmüyor panelden.(örnek olarak yazdım).
Sevgili Hakan kaptan, siz yeterki isteyin. Herzaman bir update yapılır

Herkese iyi uçuşlar,
Targan...
tago...