Erdal Kaptan'im Cenk Kaptan'in dedigi gibi her seyi cope atiyorsunuz.Hic birini kullanmaniza gerek kalmiyor.Ama ben FSX icin konusuyorum cunku FS9 icin olan programlari tam bilmiyorum. Ama REX'te Landing Lights' larin bile icinize isledigini goreceksiniz.Strobe Lights secenegi bile var.İstediginiz tarzda Strobe secebiliyorsunuz.Airport PAPI lights yine muhtesem ve secebiliyorsunuz istediginiz tarzda.
Ben "I just want to fly " secenegini bile kullanmiyorum.REX i acmadan direk FS de ucusuma basliyorum ve her sey ayaginizin altinda

Dedigim gibi sadece bir kereye mahsus ayarlar yapilıyor o kadar.
Ve sunu soyleyebilrim kesinlikle cok ama cok stabil bir program.Benim gibi bilgisyara cok format atan biri olarak hic bir yuklememde hic bir sorunla karsilasmadim.Ve de FSX kullaniyorum.Biliyorsunuz FSX cok hassas add on konusunda.Ama REX bu konuda da parasini cok fazlasiyla hakeden bir program.Istediginiz kadar kurun,kaldirin,kurun,kaldirin bilgisyarinizdan:) Hic sorun yok.Ama REX i tekrar kurmak icin ilk once denetim masasindan kaldir secenegiyle kaldirin.Sonra kurarken tekrar aktive ederken "cok fazla aktive edildi" gibi bir sorun da kalmiyor.
Son olarak FS9 kullananlar icin, Flight Environment,Redux,Real Environment Pro,Active Sky programlari devre disi kaliyor zannedersem.
Iyi Ucuslar