benim baya?ı sorunum var...
03.03.06 (yani bugün) FS2004 ün DEAFULT 737-400 üne yama yapmıştım şy. onla uçtum LTBJ to LTBA
-uçarken sürekli bana AMERICAN AIR dedi( yamayı üstüne yaptım ya. sadece görüntü de?işikli?i için) Bunu düzeltebilirmiyim?
-LTBJ to LTBA yaparken rüzgar batıdan mı eser? sürekli sa?a do?ru savruldum. havayı sıfır(en üstteki seçenek) yapmama ra?men gene de savruldu. bunun çözümü varmıdır?
-savrulmaya başlayınca bende panelde bir dü?meye bastım uçak sabitlendi. kontrolü aldı. kapatınca kontrol edebiliyordum. sanırım AUTOPYLOT xxx yazıyordu. tam bunu ne güzel kullanıyorum derken, göstergede nokta varya hani uça?ın konumunu gösteren, o tam kahverengiyle mavinin ortasındayken, nereye bastıysam uçak bu sefer AUTOPYLOT açıkken yükselmeye başladı. açınca sürekli yükseldi.. onu kapatamadım.
- şimdilik bir acemi olarak zar zor uça?ı indiriyorum fakat.. taxiway lerde sorunum var. biliyorum 18-25kn arasında gidilecek taxiway lerde fakat bu hızı bi türlü tutturamadım.. dönüşlerde yavaşlayamadım. taxiway lerde hızı nasıl sabitlerim? motoru kapatmam gerekir mi?
-pistin başında yeşil , gittikçe daralan bir ok var.(gps te) birde ALTIMETRE 2990 diyor kule. yani demek istedi?i bu yeşil çizgi başındayken altımetre 2990 mı olacak?
-son olarak LTBA da bu sitede gördü?üm birçok resimde, mutlaka körük yada ground görevlileri oluyor. bırakın bunları, ben kuleyi zor görüyorum. bunun için bir scenery mi yüklemeliyim? varsa sizde yollarmısınız?
ŞYMDYDEN TEŞEKKÜRLER: SAYIGLARIMLA.
gorkem_splendor@hotmail.com msn e beklerim
----------------------
TEKERLER YERE DE?DYYSE, O YNYŞ EN YYY YNYŞTYR.

-----------------------------
GÖRKEM