PMDG 747----------FLIGHT_RECORDER

Questions, comments; documents about Boeing related products (PMDG and others) ...
Post Reply
BurakKaratoprakli
Junior Member
Junior Member

PMDG 747 kullanan varmi
Benim recorder 747 ile calismiyor devamli please set beacon light on diyor, zaten beacon light set

Burak Karatoprakli
TK65
Onur Captain
Average User
Average User
Name: Onur VARDAL
PID: 559

Doğrudur, Flight Recorder ile bahsettiğiniz sorun var. Ayrıca FS/Modules klasöründeki pmdgoptions.dll dosyası da PMDG747 dışındaki herhangi bir uçakla uçtuğunuzda FS kapandıktan birkaç saniye sonra hata raporu veriyor ve restart linkini kaldırmazsanız FS restart yapıyor. [:(!]

PMDG Forum'da bunun bir bug olduğu ve çıkarılacak patch ile giderileceği söyleniyor; ama patch çıkana kadar maalesef böyle devam.

Bir uyarı daha PMDG747'yi bu hatalar yüzünden sürekli uninstall yapıp geri yüklemeyin; çünkü belirli bir sayıdan sonra yüklerken ragister yaptığımız Validate butonu hata verip "Artık yükleme şansınız doldu" diyor. Gerçi sonra mail ile uğraşıp sorunu çözüyorsunuz; adamlara derdini anlatmak güç...

Sevgiler...

Onur VARDAL
Captain
TK559
"Turkish Double Five Niner"
Image
canery
Junior Member
Junior Member

Burak hocam uçak ilk açıldığında L ye basıp sonra bi deneyin sanırım böyle yapınca düzelir.

Caner Yalçın
TK1106
TK550
Senior Member
Senior Member

Burak iki foruma birden yazmışsın[:(!]
Caner benim yazdığımın aynısını söylemiş zaten
http://www.flyşy.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2928

TK550
Ural Köseoğlu
BurakKaratoprakli
Junior Member
Junior Member

Sagolun arkadaslar calisiyor simdi PMDG L yapinca sadece taxi ve landing lights lar yaniyor otekiler manual olarak yapmalisin, FR calistirmadan once tower veya dis view yaptim sonra FR calisti.

Burak Karatoprakli
TK65
Post Reply

Return to “Boeing Fleet”