PMDG 747 kullanan varmi
Benim recorder 747 ile calismiyor devamli please set beacon light on diyor, zaten beacon light set
Burak Karatoprakli
TK65
PMDG 747----------FLIGHT_RECORDER
-
- Average User
- Name: Onur VARDAL
- PID: 559
Doğrudur, Flight Recorder ile bahsettiğiniz sorun var. Ayrıca FS/Modules klasöründeki pmdgoptions.dll dosyası da PMDG747 dışındaki herhangi bir uçakla uçtuğunuzda FS kapandıktan birkaç saniye sonra hata raporu veriyor ve restart linkini kaldırmazsanız FS restart yapıyor. [:(!]
PMDG Forum'da bunun bir bug olduğu ve çıkarılacak patch ile giderileceği söyleniyor; ama patch çıkana kadar maalesef böyle devam.
Bir uyarı daha PMDG747'yi bu hatalar yüzünden sürekli uninstall yapıp geri yüklemeyin; çünkü belirli bir sayıdan sonra yüklerken ragister yaptığımız Validate butonu hata verip "Artık yükleme şansınız doldu" diyor. Gerçi sonra mail ile uğraşıp sorunu çözüyorsunuz; adamlara derdini anlatmak güç...
Sevgiler...
Onur VARDAL
Captain
TK559
"Turkish Double Five Niner"

PMDG Forum'da bunun bir bug olduğu ve çıkarılacak patch ile giderileceği söyleniyor; ama patch çıkana kadar maalesef böyle devam.
Bir uyarı daha PMDG747'yi bu hatalar yüzünden sürekli uninstall yapıp geri yüklemeyin; çünkü belirli bir sayıdan sonra yüklerken ragister yaptığımız Validate butonu hata verip "Artık yükleme şansınız doldu" diyor. Gerçi sonra mail ile uğraşıp sorunu çözüyorsunuz; adamlara derdini anlatmak güç...
Sevgiler...
Onur VARDAL
Captain
TK559
"Turkish Double Five Niner"

Burak hocam uçak ilk açıldığında L ye basıp sonra bi deneyin sanırım böyle yapınca düzelir.
Caner Yalçın
TK1106
Caner Yalçın
TK1106
Burak iki foruma birden yazmışsın[:(!]
Caner benim yazdığımın aynısını söylemiş zaten
http://www.flyşy.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2928
TK550
Ural Köseoğlu
Caner benim yazdığımın aynısını söylemiş zaten
http://www.flyşy.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2928
TK550
Ural Köseoğlu
-
- Junior Member
Sagolun arkadaslar calisiyor simdi PMDG L yapinca sadece taxi ve landing lights lar yaniyor otekiler manual olarak yapmalisin, FR calistirmadan once tower veya dis view yaptim sonra FR calisti.
Burak Karatoprakli
TK65
Burak Karatoprakli
TK65