Bugun sIkIntidan yeni seyler deneyim dedim ve aklıma bir ara kullanmis oldugum Kittyhawk geldi...
Kittyhawk gercekten cok guzel modellenmis bir ucak ve her tepkiye dogru durust cevap veriyor.
Yalnız tek problem panel olmaması onu da PMDG ile merge ettigim zaman ortaya gercekten cok guzel bir ucak cıktı.
Tek yaptıgım PMDG panel dosyasını onun panel dosyasıyla degistirmek oldu ve hicbir problem cıkmadı gercekten dogru duzgun bir ucak oldu.
Ozellikle makine icin de gercekten hayırlı oldu cunku LTBA scenery ISTANBUL great pack yuklu FPS locked at 60 da 59-50 arası frame aldım PMDG neden makineyi kasıyor anlayabilmis degilim.
Hersey dogru duzgun calısmakta fakat tek bir uyarı veriyor. O da yukarıda yesil bantta: "PMDG Notification: CG is not in tolerance, Aircraft is unflyable!" ama bu hicbirseyi etkilemedi yani ucak normal sekilde ucusuna devam etti daha sonra da bu uyarı gitti zaten...
Denemeniz siddetle tavsiye olunur ozellikle de Selcuk Oral'ın yaptıgı livery gercekten harika. Bu ucakda bir de wing flex ozelligi var kim sever bilmiyorum ama benim cok hosuma gidiyor turbulansda falan gercekten cok guzel bir goruntu ortaya cıkıyor...

TK828