Selamlar,geçenlerde avsimde gezinirken haberini gördüm,oldukça iyi özellikleri var gibi görünüyor,sanırım Dreamfleet'in Fs2004 versiyonu biraz geç de olsa geliyor:).
Hadi hayırlısı
http://www.wilcopub.com/index.cfm?fusea ... rod_737pic
TK550
Ural Köseo?lu
Wilco 737 PIC
- THY166
- VIP Member
- Name: Fatih KOZ
- PID: 166
- Vatsim ID: 832838
- City: Antalya
Bilgi için teşekkürler Ural Kaptan ...
Gördüğüm kadarı ile uçağı FeelThere yapıyor . Wilco satıyor
Wilco kolay kolay PIC ibaresi vermiyor kendi yapmadığı uçaklara , bu eki sadece FeelThere'in ERJ'si alabilmişti .
Aynı grubun CRJ ve ERJ modellerini kullandım , güzel iş çıkartıyorlar ve kısmen dedikleri gibi "Frame Friendly" oluyor ürünleri .
İnşallah RJ serisinden Airliner bir modele geçerken kaliteyi düşürmeden sorunsuz bir uçak yaparlar bizde seve seve filomuza katarız .
Sevgiler

Gördüğüm kadarı ile uçağı FeelThere yapıyor . Wilco satıyor

Wilco kolay kolay PIC ibaresi vermiyor kendi yapmadığı uçaklara , bu eki sadece FeelThere'in ERJ'si alabilmişti .
Aynı grubun CRJ ve ERJ modellerini kullandım , güzel iş çıkartıyorlar ve kısmen dedikleri gibi "Frame Friendly" oluyor ürünleri .
İnşallah RJ serisinden Airliner bir modele geçerken kaliteyi düşürmeden sorunsuz bir uçak yaparlar bizde seve seve filomuza katarız .
Sevgiler

-
- Average User
Büyük beklentiler içine girmeyin derim. Feelşere ERJ ve CRJ'yi denedim. Overhead genelde Dummy, fmc çok basit ve kısıtlı.. Vektör göstergelerin kodu optimize edilmediği için sisteme ağır yük bindiriyor. Feelşere rakiplerinden önce ve çabuk olarak bişiler yapıp wilco gibi bir publisher aracılığı ile çok satmak peşinde. PMDG veya LDS'nin kalitesini bulabilmek mümkün değil..
Sevgiler,
Bozhan Özsoy.
Sevgiler,
Bozhan Özsoy.
- THY166
- VIP Member
- Name: Fatih KOZ
- PID: 166
- Vatsim ID: 832838
- City: Antalya
quote:Originally posted by Bozhan Özsoy
Büyük beklentiler içine girmeyin derim ... PMDG veya LDS'nin kalitesini bulabilmek mümkün değil...
Bunada katılmamak mümkün değil [;)]
PMDG'nin eline kimse su dökemez diyorum ( LevelD denemediğim için yorum yapamayacağım ama mutlaka oda 767 PIC serisinin asaletini içeriyordur )
Sevgiler
Fatih
Büyük beklentiler içine girmeyin derim ... PMDG veya LDS'nin kalitesini bulabilmek mümkün değil...
Bunada katılmamak mümkün değil [;)]
PMDG'nin eline kimse su dökemez diyorum ( LevelD denemediğim için yorum yapamayacağım ama mutlaka oda 767 PIC serisinin asaletini içeriyordur )
Sevgiler
Fatih