Wilco 737 PIC

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
TK550
Senior Member
Senior Member

Selamlar,geçenlerde avsimde gezinirken haberini gördüm,oldukça iyi özellikleri var gibi görünüyor,sanırım Dreamfleet'in Fs2004 versiyonu biraz geç de olsa geliyor:).
Hadi hayırlısı

http://www.wilcopub.com/index.cfm?fusea ... rod_737pic

TK550
Ural Köseo?lu
THY166
VIP Member
VIP Member
Name: Fatih KOZ
PID: 166
Vatsim ID: 832838
City: Antalya

Bilgi için teşekkürler Ural Kaptan ...

Gördüğüm kadarı ile uçağı FeelThere yapıyor . Wilco satıyor :)

Wilco kolay kolay PIC ibaresi vermiyor kendi yapmadığı uçaklara , bu eki sadece FeelThere'in ERJ'si alabilmişti .

Aynı grubun CRJ ve ERJ modellerini kullandım , güzel iş çıkartıyorlar ve kısmen dedikleri gibi "Frame Friendly" oluyor ürünleri .

İnşallah RJ serisinden Airliner bir modele geçerken kaliteyi düşürmeden sorunsuz bir uçak yaparlar bizde seve seve filomuza katarız .

Sevgiler

Image
Bozhan Özsoy
Average User
Average User

Büyük beklentiler içine girmeyin derim. Feelşere ERJ ve CRJ'yi denedim. Overhead genelde Dummy, fmc çok basit ve kısıtlı.. Vektör göstergelerin kodu optimize edilmediği için sisteme ağır yük bindiriyor. Feelşere rakiplerinden önce ve çabuk olarak bişiler yapıp wilco gibi bir publisher aracılığı ile çok satmak peşinde. PMDG veya LDS'nin kalitesini bulabilmek mümkün değil..

Sevgiler,

Bozhan Özsoy.
THY166
VIP Member
VIP Member
Name: Fatih KOZ
PID: 166
Vatsim ID: 832838
City: Antalya

quote:Originally posted by Bozhan Özsoy

Büyük beklentiler içine girmeyin derim ... PMDG veya LDS'nin kalitesini bulabilmek mümkün değil...

Bunada katılmamak mümkün değil [;)]

PMDG'nin eline kimse su dökemez diyorum ( LevelD denemediğim için yorum yapamayacağım ama mutlaka oda 767 PIC serisinin asaletini içeriyordur )

Sevgiler

Fatih
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”