RW sorunu

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
TK303
Rookie
Rookie

Herkese Selam
Roger Wilco online uçuş esnasında internet ba?lantımın kopması ile zaman zaman bilgisayarımı kilitliyor.Bu şekilde problemi olupta çözüm bulan arkadaşlar varsa bana bildirirse sevinirim.Ayrıca RW de benim takp etmedi?im yeni versiyon varmı.Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Atilla Dinç
TK303
THY157
VIP Member
VIP Member
Name: Selçuk POYRAZ
PID: 157

Atilla bey selam;
Aynı sorun bende de sık sık oluşuyor(du). Daha pratik bir çözüm yolu bulan varsa aslında çok daha güzel olur. Bendeki sorun internet bağlantısı koptuktan sonra RW'nin otomatik olarak bulunulan kanaldan çıkmamasından kaynaklanıyor. Onun için internet bağlantımı tekrar kurmadan önce kendim RW'yi Leave yapıyorum. Yapmazsam tekrar bağlantı kurduğumda FS'ün cevap vermemesine, dolayısıyla restart yapmama sebep oluyor. Ayrıca ne olursa olsun online uçarken bir kez RW'yi açtıysam daha sonra RW'yi asla kapatmamam gerekiyor, "Leave" yapabiliyorum ancak maalesef tamamen kapatmaya kalktığımda aynı şekilde sonuçlanıyor. [V]

Çözüm önerim internet bağlantınız koparsa ilk önce RW'de "Leave" düğmesine basmanız daha sonra bağlantınızı tekrar kurmanız.

Sevgilerimle...

Selçuk Poyraz
TK157
TK303
Rookie
Rookie

Selçuk Bey,
Önerinizi deneyeceğim.İlginize teşekkütler.

Atilla Dinç
TK303
TK303
Rookie
Rookie

Selçuk Bey,
Önerinizi deneyeceğim.İlginize teşekkürler.

Atilla Dinç
TK303
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”