fsx için sb4 sorunu

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
THY286
Average User
Average User
Name: Tuncay ALTUN
PID: 286
Vatsim ID: 840174
City: Istanbul

merhaba,
sevgili kaptanlar fsx kurdum ve fsinn gayet iyi çalışıyor ama sb4 kuramıyorum. modules e fsuipc.dll yükledim ama yinede kurulurken hata veriyor...
pmdg kurmadığım için fmc yok ama vasfmc diye bir program vardı ama bulamıyorum bilen arkadaşlar bana link yollayabilir mi? yolumu bulamıyorum :)
saygılar
artuncs
Legend
Legend
Name: Erhan M. ARTUC
PID: 3578
Vatsim ID: 1087117
City: London

Ne guzel FsInn kurmusken ve eger sorunda yasamiyorsaniz neden Sqbox kurmaya calisiyorsunuz anlayamadim. FsInn, Sqbox tan cok daha iyi bir client programidir. Hatta simdi yeni cikan VPilot client progarmini her ikisine karsi tavsiye ederim eger bilginiz yoktu ise VPilot'tan.

Vasfmc icin su linki http://vasfmc.sourceforge.net/ bir denemenizi tavsiye ederim. Gene elestiriyor gibi olmak istemiyorum ama ve imkaninizda var ise TopCat tavsiye ederim.

Saygilar
Erhan M. Artuc
THY286
Average User
Average User

kaptanım teşekkür ederim.
fsinn den bende memnunum ama fsinn ile rotamı FDR da göremiyorum,havaalanlarında sisteme online diilmişim gibi uçakları görüyorum ve bazen oyunun uçakları bir anda karşıma çıkıyor buda crash olmama neden oluyor.
vpilot u kurdum ama kullanımını bilmediğim için kaldırdım sistemden...
tıocat nedir bilmiyorum ama tavsiyenize uymak isterim
iyi uçuşlar
artuncs
Legend
Legend
Name: Erhan M. ARTUC
PID: 3578
Vatsim ID: 1087117
City: London

Tuncay hocam FDR den Fp ve diger online atc/pilot gibi bilgileri gorememenizin nedeni su an her kesin sorunu ve Vatsim serverlarinin degismesi neeni ile iki haftadir bu datalar FDR yansimiyor.

Teknik patronumuz Web uzerinden bilgilerin gozukmesi icin kod yazarak duzeltti, simdi ise FDR icin yeni kod yaziyor ve kisa bir zaman icinde yeniden bu datalar FDR dende gozukucek.

Topcat ucaklarinizin performans ayarlamalarini yapacaginiz cok profosyonel bir program. Bu programi Pfpx (flight plan) kullanirsaniz cok daha verimli olmaktadir. Internetten aratirsaniz karsiniza cikacaktir.
Erhan M. Artuc
THY286
Average User
Average User

teşekkür ederim kaptanım...
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”