Belki haberiniz olmuştur ama yine de paylaşayım dedim.iFly firması, Boeing 747-400 eklentisi üzerinde çalışıyor şuan FS9,FSX ve P3D ile uyumlu olacak.
http://ifly.flight1.net/forums/forum_po ... r-approach
iFly B747-400 Çok Yakında! (FS9+FSX+P3D)
- artuncs
- Legend
- Name: Erhan M. ARTUC
- PID: 3578
- Vatsim ID: 1087117
- City: London
Allah IFly'a zeval vermesinTHY4016 wrote:Sonunda FS9 için eklenti çıkacak

Gecmiste cok boyle alip sonrasinda cope attik

Erhan M. Artuc
- THY4016
- Average User
- Name: Tamer OZTURK
- PID: 4016
- Vatsim ID: 1228857
- City: Gazimagusa
Haklısınız Erhan abi fakat iFly gerçekten güzel yapıyor eklentileri zaten 737 serisine bakarsanız updatelerle birlikte yeni özellikler eklediğini görebilirsiniz.PMDG ngx gibi fire test bile çalışıyor 

- THY4016
- Average User
Bizlere öksüz mü demek istiyorsunuz Erhan abi?artuncs wrote:Allah IFly'a zeval vermesinTHY4016 wrote:Sonunda FS9 için eklenti çıkacakYoksa Fs9 cularin hali ne olur
Saka bir yana resimler cok istah acici. Gelismeleri takip edelim bakalim. Yanliz cikar cikmaz baliklama atlamayin derim cunku ilk etapta pek cok bug ve sorunlar ile karsilasilmasi mumkun. Zamana birakip forumlari iyi okuyup ona gore almakta fayda var.
Gecmiste cok boyle alip sonrasinda cope attik

- artuncs
- Legend

Simdi fs9 cularin gazabina ugramadan ben bir susuyum en iyisi

Erhan M. Artuc
- THY4016
- Average User
Abi haklısın doğrudur FS9 için tek eksik Airbus eklentisi fakat sizde Airbus x, pmdg ngx var da ne oluyor? Fatal Error ve bir suru problem.Bircok arkadas ben fsx i stabil ve sorunsuz kullaniyorum diyor ertesi gun vatsim facebook sayfasindan yardim istiyor su sorunu yaşıyorum diye.Bunu çok gordum eğri oturup doğru konuşalım 

- artuncs
- Legend
Valla Tamercim ben Fsx'i ilk ciktigi gunden beri kullaniyorum ve bugune kadar hic Fatal Error almamistim. Bir ara bu Airane ucaklarinin ciktigi zamanlarda gene Ariane ucaklarindaki bitmek bilmeyen bug'lar yuzunden FSX ten dolayi zannetigim bir suru sorun yasamistimki sonra ogrendik ki bu sorunlara yukledigimiz hep bu Ariane ucaklari neden oluyormus.
Gene bu kadar seneden sonra ve ilk defa bundan 3 ay once Fatal Error hatasi almaya basladimki bu da tamamen benim hatali bir terrain mesh programini yuklememden kaynakli oluyormus ve bunu farkedip duzeltince bu sorunda ortadan kalkti ve simdi sorunusuz ve bunca senedir uctugum gibi ucmaya devam ediyorum.
Kisaca Tamercim soyle bir bakarsan etrafina oyle her kes Fsx ile hata almiyor ve hatta buyuk cogunluk ama oyle ama boyle, ama az frame ama cok bir sekilde ucuslarini gerceklestiriyor. Hem de buyuk cogunluk. Oyle Fsx kullanicilarindan gelen bazi sorunlari hemen sanki butun Fsx kullanicilari bu hatalar ile bogusuyormus, yada oyle algilaniyormus gibi bir his var bende
sanki bu da hep fs9 cular dan geliyormus gibi geliyor bana
sen ne dersin 
Elbetteki Fs9 Fsx e nazaran cok daha stabil, bunu inkar edemeyiz. Belki bu stabiliteyi Fsx te yakalamak biraz daha zor, AMA O KADAR DA KOTU DEGIL CANIM
Gene bu kadar seneden sonra ve ilk defa bundan 3 ay once Fatal Error hatasi almaya basladimki bu da tamamen benim hatali bir terrain mesh programini yuklememden kaynakli oluyormus ve bunu farkedip duzeltince bu sorunda ortadan kalkti ve simdi sorunusuz ve bunca senedir uctugum gibi ucmaya devam ediyorum.
Kisaca Tamercim soyle bir bakarsan etrafina oyle her kes Fsx ile hata almiyor ve hatta buyuk cogunluk ama oyle ama boyle, ama az frame ama cok bir sekilde ucuslarini gerceklestiriyor. Hem de buyuk cogunluk. Oyle Fsx kullanicilarindan gelen bazi sorunlari hemen sanki butun Fsx kullanicilari bu hatalar ile bogusuyormus, yada oyle algilaniyormus gibi bir his var bende

Elbetteki Fs9 Fsx e nazaran cok daha stabil, bunu inkar edemeyiz. Belki bu stabiliteyi Fsx te yakalamak biraz daha zor, AMA O KADAR DA KOTU DEGIL CANIM

Erhan M. Artuc
- THY4016
- Average User
Evet abi, Fakat 2006 da çıkmış yazılım nasil güçlü sistem istiyor anlam veremiyorum birşeylerin ters gittiği belli.Her ikisini de test ettim Erhan abi FS9 da karar kıldım fsx i yuklediğim gibi geri sildim 

- artuncs
- Legend
Fsx performansa dayali bir program ve bana gore o zamanin sartlarinda bugunler icinde dusunulerek uretilmis oldugunu ben dusunuyorum. Bu tamamen benim dusuncem yanlis anlasilmasin. Sadece o zaman dusunemedikleri ve her kesinde de bildigi gibi su 64bit olayi.
Bugunun teknolojisi ile almis oldugun yeni bilgisayarlar Fsx'in istemis oldugu performansi kat be kat fazlasiyla karsiliyor artik, Bazen o olmazssa olmaz dedigimiz bir iki twicks'e bile ihtiyac duymadan sorunsuz ucuslar gerceklestirilebiliyor.
Orta sinif bilgisayarlarda maalesef seninde bahsettigin sorunlar cikiyor ortaya. Bunu tamamen Fsx'e degilde birazda iste kendi kullandigimiz Pc lerde de aramamiz lazim. Yani Fsx'i, performansi yetmeyecek bilgisyarlara zorla adapte etmeye calismamaliyiz. Sonuc olarak ve cogunlukla iste bu yakinmalar ortaya cikiyor
Tabi sonuc olarak elbetteki Fsx'in bir cok eksigi var, bugunun teknolajisinin gerisinde ama hala ayakta
Bugunun teknolojisi ile almis oldugun yeni bilgisayarlar Fsx'in istemis oldugu performansi kat be kat fazlasiyla karsiliyor artik, Bazen o olmazssa olmaz dedigimiz bir iki twicks'e bile ihtiyac duymadan sorunsuz ucuslar gerceklestirilebiliyor.
Orta sinif bilgisayarlarda maalesef seninde bahsettigin sorunlar cikiyor ortaya. Bunu tamamen Fsx'e degilde birazda iste kendi kullandigimiz Pc lerde de aramamiz lazim. Yani Fsx'i, performansi yetmeyecek bilgisyarlara zorla adapte etmeye calismamaliyiz. Sonuc olarak ve cogunlukla iste bu yakinmalar ortaya cikiyor

Tabi sonuc olarak elbetteki Fsx'in bir cok eksigi var, bugunun teknolajisinin gerisinde ama hala ayakta

Erhan M. Artuc
- THY4016
- Average User
Teşekkürler Murat abi.FS9 için de çıkarmaları ayrı bir güzellik olmuş.Keşke Airbus eklentisi de çıkarsa iFly firması.Zira kalitesinden kullanıcılar memnun.