Uçuş dinamikleri, kokpitteki detaylar, sesler, herşeyiyle süper bir uçak. Ama optimum performans elde etmek için iyi bir sistem şart. Bende i5 760 @ 2,8 GHz OC'ed to 3,8 GHz işlemci, 12GB RAM ve GTX460 ekran kartı var ve LTBA 2009 scenery'de 25-30 arası FPS alırken Active Sky'ı da açınca FPS'ler 15-20'ye indi. Yine de akıcı olduğundan uçulabilir durumda.
Uçuş dinamikleri manuel kullanırken çok zevk veriyor. Tutorial'da yazdığı gibi trim ayarı gerçek uçaktaki gibi ve FSX'teki diğer uçaklardan çok farklı. Trim yavaş sarıyor ve birden atlamıyor. Bu da uçağı trimleyip manuel uçurmayı çok zevkli hale getiriyor, ipek gibi yumuşacık uçuyorsunuz

A/P ile ilgili herhangi bi sorunum olmadı. LNAV bacakları düzgün takip ediyor. Asıl olay ise VNAV'da. FS9 versiyonunda alçalmada VNAV kullanmazdım çünkü çok absürd dalışlar yapardı. Bu uçuşta alçalmayı son yaklaşmaya kadar tamamen VNAV modunda gerçekleştirdim. VNAV modunda tam T/D noktasında inişe başladım ve hiç speedbrake kullanmama gerek kalmadı. Yüksek irtifada 1300 fpm lerde olan alçalma hızını alçalınca 2000'lere kadar kendi artırdı.
Sesler de çok iyi. Sanki her düğmeden başka bir ses geliyor gibi, motor sesleri çok gerçekçi.
Bu uçağı 3d panelle kullanmak lazım. Çünkü görüntü 2d paneldekinden çok daha gerçekçi. Yalnız 3d panelin hakkını vermek için Trackir şart çünkü overhead panelin her tarafına oturduğunuz yerden hakim olamıyorsunuz.
Sonuç olarak bugüne kadar FS için yapılmış en iyi addon olduğunu düşünüyorum. Ama Active Sky vs. gibi eklentilerle birlikte kullanılacaksa çok iyi bir sistem gerektiriyor.