FSIUCE_WSAEADDRNOTAVAIL (fsinn bağlantı hatası)

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
THY3549
Senior Member
Senior Member
Name: Özkan SESEN
PID: 3549
Vatsim ID: 1084772
City: Istanbul

Herkese Merhaba.

Uzunca bir aranın ardından tekrar uçuşlarıma başlama niyetindeydim bugun. Yeni işletim sistemi kurduğum (Win7 32bit) pc de ilk kez böyle bir hata ile karşılaştım. :geek: İnternette onca saat araştırmama rağmen sorunun neyden kaynaklandığını bulamadım. Çıkan sonuçlardan sadece Fsinn ile alakalı olduğunu sanmıyorum ancak daha evvel bu hatayı alan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim. Lobby ye bağlanıyor sıkıntı yok.

Kurulumda; Temiz bir FS9 + (9.1) Fsuipc 3.73, LTBA ve LTAC scenery sadece, pmdg 737 serileri. FFR henüz yüklemedim.
Virüs programım AVG free.

Daha önceki sistemde de ayni antivirüs yazılımı sorunsuz yüklü ve çalışıyordu. Değişen sadece işletim sistemi oldu ve bir kaç farklı işim ile ilgili donanımsal driver (Digi 001, Cubase 4 vs.).

Not: Sorunu yaşayan bir kişi fspassenger forumlarında buldum ancak fsinn ile alakalımıdır değilmidir paylaşmamış.Kendisi ile iletişime geçmeye çalışıyorum, problem ile ilgili bir sonuca varabilirsem burdan paylaşırım.

Saygılar..
Image
THY157
VIP Member
VIP Member
Name: Selçuk POYRAZ
PID: 157

Kaptanım Win7 programları çalıştırırken onlara bazı kısıtlar koyuyor, ondan olabilir. Bu sebeple mutlaka FS9'u, FSInn'i, FFR'ı varsa diğer weather generator gibi eklentilerinizi yönetici olarak çalıştırın. Bunun için ilgili programların kısa yollarına sağ tıkladığınızda çıkan menüden "Yönetici olarak çalıştır"ı seçin ve açılan pencereye onay verin.

Umarım sorununuz bundandır ve çözülür.

Keyifli uçuşlar olsun.
THY3549
Senior Member
Senior Member

Selçuk kaptanım zaten dediğiniz yöntemi uyguladım. Hatta sağ tıklayıp özelliklere girip Security den user kullanıcı bölümündeki izinleride yükselttim. Halen araştırıyorum umarım radikal kararlar almadan win 7 kurtarırım.

Teşekkürler..
Image
THY3549
Senior Member
Senior Member

Sorun çözülmüştür.

IP aralıklarını . olarak bölmediğimden bu hatayı alıyormuşum. Çok ilginç klavyede numerik bölümde nokta işareti var virgül koyuyor. :) ve derin bir nefes alıyorum.

Saygılar.
Image
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”