CHECKRIDE 23 OCAK PAZAR AKŞAMI SAAT 21:00 LOCAL'DE OLACAKTIR...
SON BAŞVURU TARİHİ: 19.01.2011
SFO --> Captain Checkride :
LTAC-LTCD : GURBU UL615 BUDAK
Adaylardan beklenenler:
SID STAR uygulaması
Holding
Circle to land procedure
Failure (Arızalar)
Düzgün ATC Muharebatı (ingilizce)
Student --> FO Checkride :
LTAC-LTBA : PETAR UG8 YAA
Adaylardan beklenenler:
Chart okuma
SID STAR uygulaması
ILS landing
ATC muharebatı (ingilizce veya türkçe)
PUANLAMA
Ground Briefing : %20
ATC Communication : %20
Flight Watch (SID,STAR,Enroute) : %20
Flight Recorder : %20
Check Captain Contentment : %20
Geçme notu : %75
Sorularınız İçin : http://flythy.org/forum/viewtopic.php?f=28&t=7876 okuyunuz...
Şimdiden Keyifli Uçuşlar...
8th JANUARY CHECKRIDES'11
-
- Junior Member
- Name: Ertan ÖZKAN
- PID: 3740
- Vatsim ID: 997929
- City: Antalya
Merhaba,
Ne zamandır mail atıyorum ama cevap alamadım, sanırım gitmiyor düşüncesiyle bir de buradan yazmak istedim. Aralık'taki checkride'ı ve F/O sınavımı geçmeme rağmen halâ Student Pilot görünüyorum. Tekniğe'de ilettim durumu ama gene cevap gelmedi. Eğer ki yapmam gereken birşey varsa, yapmaya hazırım, yeter ki yol gösterilsin. F/O sınavından önce checkride'a girip, sonra F/O sınavımı vermiştim. Sıralamadan dolayı bir sorun varsa, önümüzdeki günlerde olacak olan checkride'a girmek istiyorum. Kayıt için de mail attım.
Saygılarımı Sunarım
Ne zamandır mail atıyorum ama cevap alamadım, sanırım gitmiyor düşüncesiyle bir de buradan yazmak istedim. Aralık'taki checkride'ı ve F/O sınavımı geçmeme rağmen halâ Student Pilot görünüyorum. Tekniğe'de ilettim durumu ama gene cevap gelmedi. Eğer ki yapmam gereken birşey varsa, yapmaya hazırım, yeter ki yol gösterilsin. F/O sınavından önce checkride'a girip, sonra F/O sınavımı vermiştim. Sıralamadan dolayı bir sorun varsa, önümüzdeki günlerde olacak olan checkride'a girmek istiyorum. Kayıt için de mail attım.
Saygılarımı Sunarım
Ertan ÖZKAN
FlyTHY, PID 3740
Kırcaali - BULGARİSTAN, 30.04.1978
FlyTHY, PID 3740
Kırcaali - BULGARİSTAN, 30.04.1978
- THY410
- Officer
- Name: Batu Demir
- PID: 410
- Vatsim ID: 842060
- City: İzmir
Ertan kaptanım,
Şu sıralar çok yoğun bir dönemde olduğumuz için cevap alamadınız sanırım. Ben durumunuzu öğrenip, bu checkride dan önce size bilgi vereceğim. Geç cevap için özür diliyorum.
Şu sıralar çok yoğun bir dönemde olduğumuz için cevap alamadınız sanırım. Ben durumunuzu öğrenip, bu checkride dan önce size bilgi vereceğim. Geç cevap için özür diliyorum.
Batu Demir
ATPL(Frozen)-B737
ATPL(Frozen)-B737