Anasayfadaki Training Room ve F/O sınavı.

Help Center For New Turkish Virtual Pilots. Questions about connection, online flying, and training.
Post Reply
scovx
Newbie
Newbie
Name: Ufuk YAZAR
PID: 4105

Sevgili hocalarım.

Flythy.org anasayfasındaki Training room menüsünde girdiğim hiçbir yer çalışmıyor örneğin videos yazısına tıklıyorum Student pilot adlı yazıya tıklıyorum ama hiçbir şey olmuyor. Aynı şekilde diğer syllabus bölümüde bu şekilde. Bununla ilgili sorun nerdedir?

İkinci olarak ise;

Ben 1 yıl önce F/O olmak için sınava girmiştim fakat 53 puan alıp kalmıştım şimdi birkez daha girmek istiyorum yapabilecek bir şeyim var mı?

edit: Şimdi bir şeyi daha farkettim, downloads bölümündeki Turkey Airport's Scneries dosyasını indirmek istediğimde foruma yönlendiriyor ve bu forumu okumaya yetkiniz yok diye mesaj alıyorum. Neden?
Ufuk Yazar
Pid 4105
Ankara-19.11.1995
THY3921
Newbie
Newbie
Name: Anıl Dağdemir
PID: 3921

internet explorer ile girmeyi deneyin.
Anıl Dağdemir
FlyTHY, PID3921
Eskişehir,
scovx
Newbie
Newbie

Evet, oldu :)

Çok teşekkür ederim.

Peki sınavla ilgili ne yapabilirim? Bilginiz var mı acaba?
Ufuk Yazar
Pid 4105
Ankara-19.11.1995
THY4422
Senior Member
Senior Member
Name: Cuneyt ARSLAN
PID: 4422

scovx wrote:Sevgili hocalarım.

Flythy.org anasayfasındaki Training room menüsünde girdiğim hiçbir yer çalışmıyor örneğin videos yazısına tıklıyorum Student pilot adlı yazıya tıklıyorum ama hiçbir şey olmuyor. Aynı şekilde diğer syllabus bölümüde bu şekilde. Bununla ilgili sorun nerdedir?

İkinci olarak ise;

Ben 1 yıl önce F/O olmak için sınava girmiştim fakat 53 puan alıp kalmıştım şimdi birkez daha girmek istiyorum yapabilecek bir şeyim var mı?

edit: Şimdi bir şeyi daha farkettim, downloads bölümündeki Turkey Airport's Scneries dosyasını indirmek istediğimde foruma yönlendiriyor ve bu forumu okumaya yetkiniz yok diye mesaj alıyorum. Neden?

Muhtemelen google chrome kullanıcısısın kaptanım. Ben de aynı sorunu yaşadım, explorer veya opera gibi başka tarayıcıları denemeni öneririm. Bu arada ben de F/O yazılı sınavını geçtim ama check ride olacak diye bekliyorum. Gören hocalarımız bir bakarlarsa sevinirim..
scovx
Newbie
Newbie

Opera kullanıyordum IE ile açabildim. Sınavlara 3 kez girebiliyor deniliyor fakat ben bir türlü sınava tekrar girmenin yolunu bulamadım.
Ufuk Yazar
Pid 4105
Ankara-19.11.1995
Post Reply

Return to “Training Lounge”