Yardım Arkadaşlar!!!
- THY4422
- Senior Member
- Name: Cuneyt ARSLAN
- PID: 4422
P4 3.0 fx 5500 ve 1gb ram'i olan zavallı bir fs2004 kullanıcısıyım. Uçuş keyfimi yükseltmek adına az da olsa etkiler mi diye .......................................... programlarını indirdim. Ama hepsinde bir serial problemi var. Öğrenci adamım, pcden de anlaşılacağı gibi payware program kullanmam da zor. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
- THY157
- VIP Member
- Name: Selçuk POYRAZ
- PID: 157
Ben de sizden bu mesajınızı silmenizi rica ediyorum, aksi halde mesajınız silinecek ve üyeliğiniz askıya alınacaktır. Bu forum payware programların crack ve seriallerinin paylaşıldığı değil bilgilerimizin paylaşıldığı sosyal bir ortamdır. Bu konuda tüm üyelerimizin aynı hassasiyetleri göstermesini özellikle rica ediyoruz.
Hatırlatma için aşağıda davranışınızın karşılığı olan forum kurallarımızda yeralan aşağıdaki maddeyi yayınlıyorum.
E) Yasal ve insani nedenlerden dolayı, ILLEGAL COPY, CRACK, WAREZ, HACKING olarak tabir edilen içeriğe sahip mesajların atılması yasaktır. Yapımcılarının emek verdiği ve karşılığında ücret talep etme hakkı olan ürünlerin nasıl bedava edinileceğine yönelik öneriler, crack'ler, seri numaraları veya bunları indirmeye yarayan yardımcı programlar, bu programları özel mesajlarla gönderme talepleri/teklifleri burada tartışılamaz. Bu tür içeriklere sahip olan mesajlar haber verilmeden derhal silinecektir.
Lütfen tüm kuralları bir kez daha aşağıdaki linkten okuyunuz.

Hatırlatma için aşağıda davranışınızın karşılığı olan forum kurallarımızda yeralan aşağıdaki maddeyi yayınlıyorum.
E) Yasal ve insani nedenlerden dolayı, ILLEGAL COPY, CRACK, WAREZ, HACKING olarak tabir edilen içeriğe sahip mesajların atılması yasaktır. Yapımcılarının emek verdiği ve karşılığında ücret talep etme hakkı olan ürünlerin nasıl bedava edinileceğine yönelik öneriler, crack'ler, seri numaraları veya bunları indirmeye yarayan yardımcı programlar, bu programları özel mesajlarla gönderme talepleri/teklifleri burada tartışılamaz. Bu tür içeriklere sahip olan mesajlar haber verilmeden derhal silinecektir.
Lütfen tüm kuralları bir kez daha aşağıdaki linkten okuyunuz.

- THY133
- VIP Member
- Name: Deniz İrez
- PID: 133
Ben o özelliklerden düşük bir pc ile yaklaşık 8 senedir uçuyorum...udikisilik wrote:P4 3.0 fx 5500 ve 1gb ram'i olan zavallı bir fs2004 kullanıcısıyım. Uçuş keyfimi yükseltmek adına az da olsa etkiler mi diye .......................................... programlarını indirdim. Ama hepsinde bir serial problemi var. Öğrenci adamım, pcden de anlaşılacağı gibi payware program kullanmam da zor. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

Deniz IREZ
ATPL-A (B737-A330)
ATPL-A (B737-A330)