FSInn konuşmaları duyamıyorum

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
THY3890
Average User
Average User
Name: Semih Batuk
PID: 3890
Vatsim ID: 1110258
City: Istanbul

Merhabalar. 1 sene Squawkbox kullandım daha sonra FSInn'e geçmeye karar verdim. Yalnız dikkatimi çekti ATC olduğu zaman hiç bir şekilde ses duyamıyorum. Squawkbox'ta böyle bir sorun olmuyordu takır takır konuşuyordu tüm pilotlar ve ATC'ler...

Acaba ekstradan birşeyler yapmamı mı gerektiriyor FSInn? yardımcı olursanız çok sevinirim.

Image
THY3549
Senior Member
Senior Member
Name: Özkan SESEN
PID: 3549
Vatsim ID: 1084772

FS açık ve Fsinn ile bağlı iken ( tabiki online atc olduğu vakit deneyin ) pc nizin sağ alt köşesinde trafik ısıklarına benzer ikonu açın ve oradan vatsim voice kısmından Default Mapper seçilidir genelde; pc nizin input ve output larını değiştirin. VE enable voice seçili olup olmadığına bakın.

Kolay gelsin.
Image
THY3890
Average User
Average User
Name: Semih Batuk
PID: 3890
Vatsim ID: 1110258

Aynen dediğiniz gibi yaptım fakat hiç bir değişiklik yok... ATC olan meydanlarda neredeyse yarım saat boyunca online oldum hiç bir ses duyamadım... Yalnız birşey not etmek istiyorum... Dediğiniz 6 ışıklı göstergenin sağ üstündeki KIRMIZI diğer 5 tanesi YEŞİL yanıyor... Oradan dolayısıyla başka bir yerden bi problem olmuş olabilir mi?

Image
Apollo
Legend
Legend
Name: Erdal ELMACI
PID: 3195
Vatsim ID: 1059183
City: Ankara

Bu sorun ben FSINN kullanırken de sık başıma geldi. Her seferinde FSINN yeniden kurdum düzeldi.
Saygılarımla
Turkish vACC Enroute Controller (C1)
Whatever the weather,WE MUST MOVE TOGETHER
THY3549
Senior Member
Senior Member
Name: Özkan SESEN
PID: 3549
Vatsim ID: 1084772

THY3890 wrote: Dediğiniz 6 ışıklı göstergenin sağ üstündeki KIRMIZI diğer 5 tanesi YEŞİL yanıyor... Oradan dolayısıyla başka bir yerden bi problem olmuş olabilir mi?
Hayır normal bir durum. Şuan bulunduğum ortamda FS olmadığı için hatırlayamadım. Sanırm TS yada Rogerwilco ile ilgili olması lazım. Sıkıntı yok yani. Son bir önerim var normal işletim sisteminizden Ses KAydediciyi açıp birşeyler kaydedip dinleti yapabilirmisiniz? O da olmadı Erdal kaptanın tavsiyesi son çare. Birde onboard mu kullanıyorsunuz?
Image
THY3672
Average User
Average User
Name: Ilker Aksan
PID: 3672

Fsinn kurulumunda programı kurarken restart istiyor OK sekmesini onaylasanız dahi bu işlemi otomatik yapmıyor.Orada bi eksikilik olabilir.
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”