Ben birkac gun once squawkbox ile online oynamaya calisiyordum herseyim taam fsupc-dll yide attim ama benim modles sekmesinde squawkbox cikmiyor ne yapmaliyim? Her yeri didik didik aradim ama yoktu.
Tesekkurler
Modules sekmeside squawkbox cikmiyor
-
- VIP Member
- Name: İlker Değirmencioğlu
- PID: 2445
- Vatsim ID: 1011091
- City: Istanbul
Birde masanın altına bakın belki oraya kaçmıştır.
Daha önce Adım Adım Online Uçuş dökümanını okumanız önerilmişti size yanlış hatırlamıyorsam. Gerçekten okudnuz mu?
Ayrıca gene yanlış hatırlamıyorsam, Forum kişisel bilgilerinize sadece adınızı değil, kurallarımız gereği ad ve soyadınızı yazmanızı istemiştim sizden.
Daha önce Adım Adım Online Uçuş dökümanını okumanız önerilmişti size yanlış hatırlamıyorsam. Gerçekten okudnuz mu?
Ayrıca gene yanlış hatırlamıyorsam, Forum kişisel bilgilerinize sadece adınızı değil, kurallarımız gereği ad ve soyadınızı yazmanızı istemiştim sizden.
FlyTHY IT Manager
Kabahat bende zaten size soru soranda suç!!
Baktim diyorum dimi?¿ FlyThy dosyalarindada birsey bulamadim!!!
Insanlarla dalga gececeginize adam gibi bir klavuz koyun su foruma!!
Daha sinavim da gelmedi bunuda gozden kaçirmadi zannetmeyin!!!
Baktim diyorum dimi?¿ FlyThy dosyalarindada birsey bulamadim!!!
Insanlarla dalga gececeginize adam gibi bir klavuz koyun su foruma!!
Daha sinavim da gelmedi bunuda gozden kaçirmadi zannetmeyin!!!
-
- Senior Member
- Name: Kisisel veri
- PID: 3841
- Vatsim ID: 1008925
- City: Arnavutkoy
Bilal Dostum acaba yükleme yaparken hedef klasörü yanlış göstermiş olabilirmisiniz? Mesela FS'i başka bir yere kurmuş olabilirsiniz sabit diskte, SB'da bunu aldıgılamadan C'ye kurulum yapmış olabilir.
Vallaha silistreli kardesim ben squawkbox'u da c'ye attim fs9'da zaten c'de microsoft games'da. Ne yapacagimi bilmiyorum...
Illaki parking den baslamak gerekiyorsa sorun bendedir. Tabi eger illaki zorunlu oyleyse.
Illaki parking den baslamak gerekiyorsa sorun bendedir. Tabi eger illaki zorunlu oyleyse.
-
- Senior Member
Bilal dostum skype hesabınız varsa beni ekleyin o zaman : ntekins
Bir bağlanıp beraber bakmakta fayda var. Skype yok ise yüklemenizi tavsiye ediyorum. Akşama kadar bu işi çözmüş oluruz.
Bir bağlanıp beraber bakmakta fayda var. Skype yok ise yüklemenizi tavsiye ediyorum. Akşama kadar bu işi çözmüş oluruz.
-
- Senior Member
Olur, silistireli@gmail.com benim MSN adresim. Eklersiniz, akşam bakarız hemen.
- THY4388
- Junior Member
- Name: Mustafa KOSAR
- PID: 4388
- Vatsim ID: 1104709
- City: Kocaeli
merhaba
Bilal ve Siistreli kaptanlarım
Sorunu çözdüünüzmü bilmiyorum ama benim FX de bırakın SquawkBox, Moduls sekmesi bile yok basit bir çözüm olarak fx i çalıştırdıktan sonra pisbaşı veya taxi yollaraı haricinde park alanında veya gate lerde park halindeyken "Başlat/proğramlar/SquawkBox dan proğramı çalıştırıp online olup uça bilirsin ben herhangi bir sorun yaşamıyorum.. diğer tarafda vista kullanıyorsan SquawkBox yi kurmadan önce kur dosyasıını sağ tıklayıp güvenlik sekmesinden izin vemen gerekiyyor diğer türlü dediğin gibi gözükmeye biliyor.. saygılar...
Bilal ve Siistreli kaptanlarım
Sorunu çözdüünüzmü bilmiyorum ama benim FX de bırakın SquawkBox, Moduls sekmesi bile yok basit bir çözüm olarak fx i çalıştırdıktan sonra pisbaşı veya taxi yollaraı haricinde park alanında veya gate lerde park halindeyken "Başlat/proğramlar/SquawkBox dan proğramı çalıştırıp online olup uça bilirsin ben herhangi bir sorun yaşamıyorum.. diğer tarafda vista kullanıyorsan SquawkBox yi kurmadan önce kur dosyasıını sağ tıklayıp güvenlik sekmesinden izin vemen gerekiyyor diğer türlü dediğin gibi gözükmeye biliyor.. saygılar...
Mustafa KOŞAR
Senior First Officer
Senior First Officer