Merhaba. Ben FSX'e Ataturk Havalimani yamasini kurdum ama kalktigim pist hariç hiç bir yer gozukmuyor.
Birkaç tanede sorum olucak:
Flythy icin ne programlari yuklemem gerekir vede recorder'a falan ne ayar vermem gerekir?
bide ben flight recorder'i aciyorum ama nasil ucus ayarlayacagim??
son fsx sorum:
ben havalimanina iniyorum. ama arka tekerleri ilk koyacagim yerine on tekerleri ilk koyuyorm, nasil ilk arka tekerleklerle piste degerim??
simdiden tesekkurler.
fsx sorun!! ve sorular
- Apollo
- Legend
- Name: Erdal ELMACI
- PID: 3195
- Vatsim ID: 1059183
- City: Ankara
Merhaba hoşgeldiniz;
FlyTHY ile ilgili uygulamaları indirmek için ana sayfa sol kısımdaki downloads bölümüne gidiniz.
Adım Adım Online Uçuş Sanal havacılığa yeni başlayan pilotlar için adım adım bağlantı ayarları ve genel Pilot-ATC iletişimini anlatmaktadır.
FlyTHY Sınav ve rütbe sistemini anlamak için aşağıdaki forumu okuyunuz.
http://www.flythy.org/forum/viewtopic.p ... 98&start=0
Uçuşunuzu geliştirmek için öncelikle FSX deki ders konularını çalışarak iniş ve kalkışı öğrenen sonra ticari jetlerle ilgili konuları çalışın. VFR IFR konularını forumda ARAMA kısmından GOOGL dan arayın öğrenin.
Tavsiyem online uçuşu yapmadan önce uçabiliyor olun.
Kolay gelsin.
FlyTHY ile ilgili uygulamaları indirmek için ana sayfa sol kısımdaki downloads bölümüne gidiniz.
Adım Adım Online Uçuş Sanal havacılığa yeni başlayan pilotlar için adım adım bağlantı ayarları ve genel Pilot-ATC iletişimini anlatmaktadır.
FlyTHY Sınav ve rütbe sistemini anlamak için aşağıdaki forumu okuyunuz.
http://www.flythy.org/forum/viewtopic.p ... 98&start=0
Uçuşunuzu geliştirmek için öncelikle FSX deki ders konularını çalışarak iniş ve kalkışı öğrenen sonra ticari jetlerle ilgili konuları çalışın. VFR IFR konularını forumda ARAMA kısmından GOOGL dan arayın öğrenin.
Tavsiyem online uçuşu yapmadan önce uçabiliyor olun.

Kolay gelsin.
Saygılarımla
Turkish vACC Enroute Controller (C1)
Whatever the weather,WE MUST MOVE TOGETHER
- THY157
- VIP Member
- Name: Selçuk POYRAZ
- PID: 157
Flight Recorder kurulumunu yaptığınız klasör içinde FlyTHY Documentation klasörü var. Oradan seniority, performans değerlendirme ve FFR'ın çalışmasıyla ilgili .pdf dosyalar göreceksiniz, okuyun sonra burada anlamadığınız şeyleri sorun lütfen. Araştırmacı olun, biz araştırıp size sunmayalım, internet bir bilgi denizi ne ararsanız bulursunuz.
Size tavsiyem öncelikle küçük bir turboprop ile başlayın ve uçuş mantığını anlayın. Sonra online olarak aramıza katılın.
Kolay gelsin.
Size tavsiyem öncelikle küçük bir turboprop ile başlayın ve uçuş mantığını anlayın. Sonra online olarak aramıza katılın.
Kolay gelsin.
ucus mantigini bu konuyu actigimdan bu yana anlamaya calistim ve yeterince anladim. pekistirdim. ve artik inip kalkabiliyorum. ama sorum su ve cok kafami karistirdi:
Ben havalimanindan kalkiyorum. Havalimanlari haric heryer siyah. ama bu farkli bir havalimani yukledigimde oluyor.yani daglar falan hep siyah. internette hic bir cevap yok.
peki ben nederlands antilles ici ucus yaparsam bunu fly recorder ile kayit edebilirmiyiz puan falan verirmi?¿
Ben havalimanindan kalkiyorum. Havalimanlari haric heryer siyah. ama bu farkli bir havalimani yukledigimde oluyor.yani daglar falan hep siyah. internette hic bir cevap yok.
peki ben nederlands antilles ici ucus yaparsam bunu fly recorder ile kayit edebilirmiyiz puan falan verirmi?¿
- Apollo
- Legend
- Name: Erdal ELMACI
- PID: 3195
- Vatsim ID: 1059183
- City: Ankara
Bu kısmla ilgili sorun FS ayarları, ekran kartınız scnery (meydanlar) yüklemelerinizle alakalı olabilir. FS de default bir havaalanından kalkınca dağlar tepeler görünüyorsa sizin meydan yüklemenizde sorun vardır.redberets wrote:ucus mantigini bu konuyu actigimdan bu yana anlamaya calistim ve yeterince anladim. pekistirdim. ve artik inip kalkabiliyorum. ama sorum su ve cok kafami karistirdi:
Elbette uçarsınız ve FFR puan verir ancak önce Senior First Officer rütbesine erişmeniz gerekli. Bu rütbeye kadar FFR ile yurt içi uçabilirsiniz.redberets wrote:peki ben nederlands antilles ici ucus yaparsam bunu fly recorder ile kayit edebilirmiyiz puan falan verirmi?¿
Saygılarımla
-
- Senior Member
- Name: Kisisel veri
- PID: 3841
- Vatsim ID: 1008925
- City: Arnavutkoy
Himmm...buna katılamıyorum :-) aslında işin çözümü FSX.cfg'yi çözmekten geçiyor.burcuarmagan wrote:fsx = dert
-
- VIP Member
- Name: İlker Değirmencioğlu
- PID: 2445
- Vatsim ID: 1011091
- City: Istanbul
Kurallar gereği lütfen sadece adınızı değil ad-soyad bilgilerinizi tam olarak giriniz.redberets wrote:peki ya yurt ici ucmazsam?¿
Teşekkür ederim.
FlyTHY IT Manager
- THY2100
- Advanced Member
- Name: Armagan BURCU
- PID: 2100
- Vatsim ID: 973633
- City: Antalya
şu fsx i fs2004 gibi yaygin hale getirseler tadindan yenmez videolarini gördükçe kafayi yiyorum ama elden ne gelir kara direksiyona devam 

Armağan BURCU
ATPL(A)
Boeing 737-800
ATPL(A)
Boeing 737-800