CHECK-RIDE 11 NİSAN PAZAR AKŞAMI SAAT 21:00 LOCAL'DE OLACAKTIR...
CHECKRIDE'A YAZILI SINAVI GEÇEN PİLOTLARIMIZ VE DAHA ÖNCE CHECKRIDE'A GİRMİŞ FAKAT BAŞARILI OLAMAMIŞ OLAN PİLOTLARIMIZ KATILABİLİRLER...
BAŞVURU İÇİN: checkrides@flythy.org
SON BAŞVURU TARİHİ: 10.04.2010
SFO--> Captain Checkride :
LTAC - LTCI: GURBU KUBER UL614 EZS UL124 BEYAZ
Adaylardan beklenenler:
Düzgün SID STAR uygulaması
Beklemeler
Circle To Land Landing Procedure
Failure (Arızalar)
Düzgün ATC Muharebatı (ingilizce)
Student--> F/O Checkride :
LTAC- LTBU: Route will be announced later...
Adaylardan beklenenler:
Chart okuma
ILS landing
Düzgün ATC muharebatı (ingilizce veya türkçe)
PUANLAMA
Ground Briefing : %20
ATC Communication : %20
Flight Watch (SID,STAR,Enroute) : %20
Flight Recorder : %20
Check Captain Contentment : %20
Geçme notu : %75
Şimdiden Keyifli Uçuşlar...
4TH SPRING CHECKRIDES'10
- Apollo
- Legend
- Name: Erdal ELMACI
- PID: 3195
- Vatsim ID: 1059183
- City: Ankara
Selamlar
Uun süredir aynı rütbede bulunan pilotlarımızın Yazılı Sınav Checkride ve Rütbe Sistemi ile ilgili aşağıdaki sabit duyuruyu okumalarında fayda var.
http://www.flythy.org/forum/viewtopic.p ... 98&start=0
Uun süredir aynı rütbede bulunan pilotlarımızın Yazılı Sınav Checkride ve Rütbe Sistemi ile ilgili aşağıdaki sabit duyuruyu okumalarında fayda var.
http://www.flythy.org/forum/viewtopic.p ... 98&start=0
Saygılarımla
Turkish vACC Enroute Controller (C1)
Whatever the weather,WE MUST MOVE TOGETHER
-
- Junior Member
- Name: Samet AY
- PID: 4357
benim checkride hakkında bi sorum olacak. F/O sınavımı geçtim fakat mayıs ayında sınavlarım olduğu için bu checkride a katılamayacağım. katılmadığım için checkride a katılma haklarımdan biri silinecek mi? ve bir sonraki checkride ne zaman yapılabilir?
- THY133
- VIP Member
- Name: Deniz İrez
- PID: 133
Hakkınız silinmez. Bir sonraki checkride'a katılabilirsiniz. Checkridelar şu an 2 ayda 1 gerçekleşiyor. Fakat yakında bir ay F/O bir ay Captain olmak üzere ayda 1 kere yapılacaktır.thy4357 wrote:benim checkride hakkında bi sorum olacak. F/O sınavımı geçtim fakat mayıs ayında sınavlarım olduğu için bu checkride a katılamayacağım. katılmadığım için checkride a katılma haklarımdan biri silinecek mi? ve bir sonraki checkride ne zaman yapılabilir?
Deniz IREZ
ATPL-A (B737-A330)
ATPL-A (B737-A330)
- THY133
- VIP Member
- Name: Deniz İrez
- PID: 133
checkride@flythy.org adresine ulaşmış bir mailiniz gözükmüyor tekrar kontrol edip gönderir misiniz?Freedom55 wrote:Bu ayki checkride a katılmak istiyorum, bu konuda email de attım. Fakat emailimde de belirttiğim şekilde sınavımla ilgili bir sorun var ve hala giderilmediğini düşünüyorum. Korkarım kaçıracağım checkrideı.
Deniz IREZ
ATPL-A (B737-A330)
ATPL-A (B737-A330)
Tekrar gönderdim umarım bu ulaşırJr.Pilot wrote:checkride@flythy.org adresine ulaşmış bir mailiniz gözükmüyor tekrar kontrol edip gönderir misiniz?Freedom55 wrote:Bu ayki checkride a katılmak istiyorum, bu konuda email de attım. Fakat emailimde de belirttiğim şekilde sınavımla ilgili bir sorun var ve hala giderilmediğini düşünüyorum. Korkarım kaçıracağım checkrideı.
- Apollo
- Legend
- Name: Erdal ELMACI
- PID: 3195
- Vatsim ID: 1059183
- City: Ankara
Ömer kaptanım sistemde kontrolleriniz yapıldı. Konuya ilişkin cevap eposta adresiniz yollandı. İlk uçuşunuzdan sonra sınavınızın gelmesi gerekmektedir.Freedom55 wrote:Bu ayki checkride a katılmak istiyorum, bu konuda email de attım. Fakat emailimde de belirttiğim şekilde sınavımla ilgili bir sorun var ve hala giderilmediğini düşünüyorum. Korkarım kaçıracağım checkrideı.
Saygılarımla
THY3195 wrote:Ömer kaptanım sistemde kontrolleriniz yapıldı. Konuya ilişkin cevap eposta adresiniz yollandı. İlk uçuşunuzdan sonra sınavınızın gelmesi gerekmektedir.Freedom55 wrote:Bu ayki checkride a katılmak istiyorum, bu konuda email de attım. Fakat emailimde de belirttiğim şekilde sınavımla ilgili bir sorun var ve hala giderilmediğini düşünüyorum. Korkarım kaçıracağım checkrideı.
Çok teşekkürler ilginiz için...
Benim bir sorum olacaktı,
"LTAC- LTBU: Route will be announced later...
Adaylardan beklenenler:
Chart okuma
ILS landing
Düzgün ATC muharebatı (ingilizce veya türkçe)"
Beklenenlere bakılacak olur ise ILS landing için LTBU'da sadece 05 pistinde ILS var eğer METAR'a göre 23 nolu piste inilmesi gerekirse VOR yaklaşmasına göre mi inilecek?
Şimdiden yanıtınız için teşekkürler.
"LTAC- LTBU: Route will be announced later...
Adaylardan beklenenler:
Chart okuma
ILS landing
Düzgün ATC muharebatı (ingilizce veya türkçe)"
Beklenenlere bakılacak olur ise ILS landing için LTBU'da sadece 05 pistinde ILS var eğer METAR'a göre 23 nolu piste inilmesi gerekirse VOR yaklaşmasına göre mi inilecek?
Şimdiden yanıtınız için teşekkürler.
Ahmet Kesim
FlyTHY , PID4244
İstanbul 1980
FlyTHY , PID4244
İstanbul 1980
-
- Newbie
- Name: ilter KAHRAMAN
- PID: 4119
Dün akşam, checkride@flythy.org'a mail attım ama geri dönüş olmadı. Bunu kontrol edebilir misiniz?
Teşekkürler...
Teşekkürler...
- THY3606
- Newbie
- Name: Seren SERIFOGLU
- PID: 3606
Merhabalar,
Bende checkride@flythy.org adresine F/O yazılı imtihan gönderimi için bilgilendirme yapmıştım bu dönem ki checkride'a katılabilmek adına. Kontrol edebilirseniz sevinirim.
İyi Çalışmalar
Bende checkride@flythy.org adresine F/O yazılı imtihan gönderimi için bilgilendirme yapmıştım bu dönem ki checkride'a katılabilmek adına. Kontrol edebilirseniz sevinirim.
İyi Çalışmalar
----------------------------------------
Seren Şerifoğlu
FlyTHY , PID3606
İstanbul 1987
Seren Şerifoğlu
FlyTHY , PID3606
İstanbul 1987
- THY410
- Officer
- Name: Batu Demir
- PID: 410
- Vatsim ID: 842060
- City: İzmir
Merhaba arkadaşlar,
checkride@flythy.org adresine ulaşmış bir mailiniz gözükmüyor tekrar kontrol edip gönderir misiniz?
Ahmet bey, doğrudur hakim rüzgarın 23 yönünden esmesi durumunda VOR app uygulanacaktır. Aktif pistin 05 olması durumunda ILS app uygulanacaktır.
Checkride tarihinden birgün önce veya en geç checkride tarihinin sabahında checkride a katılacakların mail adreslerine rota bilgilerinin bulunduğu konfirmasyon maili yollanacaktır.
FlyThy Checkride Department
checkride@flythy.org adresine ulaşmış bir mailiniz gözükmüyor tekrar kontrol edip gönderir misiniz?
Ahmet bey, doğrudur hakim rüzgarın 23 yönünden esmesi durumunda VOR app uygulanacaktır. Aktif pistin 05 olması durumunda ILS app uygulanacaktır.
Checkride tarihinden birgün önce veya en geç checkride tarihinin sabahında checkride a katılacakların mail adreslerine rota bilgilerinin bulunduğu konfirmasyon maili yollanacaktır.
FlyThy Checkride Department
Batu Demir
ATPL(Frozen)-B737
ATPL(Frozen)-B737