Uzunca bir aradan sonra tekrar uçmaya karar verdim. Baktım ki ne VATSIM ID'm ne de Flythy ID'm henüz silinmemiş. Hadi bakalım deyip giriştik ancak sanırım ciddi bir sorunum mevcut..
Daha önceleride benim çokça canımı sıkan online uçuşta görememe ve görülememe !! Ben kimseyi göremiyorum keza SB4 vasıtası ile bağlanmış olsam bile AITRFC lerim hala etrafımda geziniyor. Diğer yandan diğer trafiklerinde beni görebildiğimi sanmıyorum. Denemek amacıyla ASSG. uçuşlarımdan birinde bir kaptanımız 06 yaklaşması yaparken rüzgarın iki pistede müsait oldugunu görüp 36R yaklaşması yaptım. Arada sadece bir kaç dakika var iken ikimizde final uyarısını geçtik UNICOM'da muhtemelen onun görüş alanında olmama rağmen beni göremiyordu. Tıpkı benim onu göremediğim gibi

Farklı serverları seçerek baglandım, SB4 ü defalarca kez kaldırıp kurdum yine olmadı. Hatta FS9'un oldugu HD'den farklı bir diske kurdum yine olmadı.Servinfo'da sorunsuz görünüyorum. Ama sanırım PC bağlanmış gözüktüğü halde server'a dahil olamıyor.. Diğer buna benzer durumlardaki bazı tavsiyeleri denedim sonuç yok...
Aklıma tek birşey geldi. Bunun ilacı olsa olsa FSINN'dir dedim. Ancak MCDU.com bende günlerdir açılmıyor. Sanırım bir sorun var ve ben FSINN'i bir türlü indiremiyorum.Bana bu konuda yardımcı olabilecek olan olursa sevinirim.
FSINN kullanıcısı arkadaşlarımdan biri setup dosyasını bir yere upload edebilirmi?
Yoksa ben görünmeden uçmaya devam edeyimmi?

Saygılarımla