Merhaba,
Taşınmam sebebi ile Saitek joistick'imi satıyorum. Fiyatı 320tl.'dir. Henüz alalı bir ay kadar oldu kullanılmamış gibi. kutusu ile göndereceğim. İlgili arkadaşlarıma dduyurulur.
Saygılarımla;
Onur DURMUŞ
PID:3253 1984
İST
Saitek pro yoke systm
-
- Rookie
- Name: Umut ÖZTÜRK
- PID: 2658
Onur bey,
Sattığınız ürün forum başlığındaki gibi saitek yoke sistemmidir? Yoksa Saitek joystick midir? Neden bunu sordum derseniz çok farklı 2 ürün ama benzer isim taşımaktadır. Postunuzda "Taşınmam sebebi ile Saitek joistick'imi satıyorum." ibaresi var.
saitek yoke pro system
saitek X52 pro joystick
Aslında resim koysanız çok daha aydınlatıcı olur diye düşünüyorum. Çok teşekkür ederim.
Saygılarımla,
Domain: Trabzon-Of / Place of birth: Eskisehir - 1978 / Resident: Istanbul
uozturk@skyvirtualairlines.net
Sattığınız ürün forum başlığındaki gibi saitek yoke sistemmidir? Yoksa Saitek joystick midir? Neden bunu sordum derseniz çok farklı 2 ürün ama benzer isim taşımaktadır. Postunuzda "Taşınmam sebebi ile Saitek joistick'imi satıyorum." ibaresi var.
saitek yoke pro system
saitek X52 pro joystick
Aslında resim koysanız çok daha aydınlatıcı olur diye düşünüyorum. Çok teşekkür ederim.
Saygılarımla,
Merhaba,
Ürün saitek pro yoke system'dir.kaba tabir ilr 3'lü gaz kolu olan.Şu anda erzurumda olmam nedeni ile orjinal resmi koyamıyorum. ancak linkten kontrol edebilirsiniz.
http://www.saitek.com/uk/prod/yoke.htm
Saygılarımla;
Onur DURMUŞ
İST
Ürün saitek pro yoke system'dir.kaba tabir ilr 3'lü gaz kolu olan.Şu anda erzurumda olmam nedeni ile orjinal resmi koyamıyorum. ancak linkten kontrol edebilirsiniz.
http://www.saitek.com/uk/prod/yoke.htm
Saygılarımla;
Onur DURMUŞ
İST
-
- Rookie
- Name: Umut ÖZTÜRK
- PID: 2658
Onur bey, ürünü ben biliyorum. Maksadım ürün cinsinin hangisi olduğunu öğrenmekti çelişki yüzünden.Cevabınızla aydınlanmış oldum. İlginize teşekkür ederim.