Default uçaklarda FMC

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
TK548
Newbie
Newbie

Merhaba,
FSX default uçaklarda FMC active değil. FMC'yi kullanabilmek için başka programlar mı yüklemek gerekiyor?
Teşekkürler.

Erhan Bayar
FlyTHY, PID548
Aydın, 1964
THY177
VIP Member
VIP Member
Name: Ergenekon Kucuk
PID: 177

Erhan Bey benim bildigim kadari ile hic bir Microsoft FS surumu default ucaklarda FMC yok ,bu ucaklara eklenti seklinde FMC olmadigini saniyorum .

Eger gercekten daha keyifli ucmak isterseniz ya payware ucaklar (ucretli ,ama net ortaminda herseyi bulmak mumkun bildiginiz gibi)yada daha fazla stabil ve bir cok uygulamanin ve modelin uzerinde calistigi FS9 (2004) e gecin ,biz size ucaklari edinmeniz konusunda elden geldigince yardimci oluruz..

Saygilar selamlar..

Ergenekon Küçük
FlyTHY , PID177
İstanbul 1969
TK548
Newbie
Newbie

Cevabınız için çok teşekkür ederim Ergenekon Bey,
Sanırım FS9 (2004)'de FMC kullanılabilecek uçaklar bulunabileceğini söylüyorsunuz. Eğer öyleyse 2004'e geçmek daha mantıklı.

Erhan Bayar
FlyTHY, PID548
Aydın, 1964
THY066
VIP Member
VIP Member
Name: Kemal Tolu
PID: 66

Erhan Bey,

External FMC'ler var hem FS9 hem de FSX için örnegin aşagıdaki linki bir inceleyin.

http://www.vas-project.org/

Ayrıca post'u simulator room'a taşıdım.

Kemal Tolu
FlyTHY , PID66
Antakya 1967
ALIIHSAN
Newbie
Newbie
Name: Ali ihsan PASLI
PID: 1217

Merhaba
Bir de bu linki; http://friendly-flusi.gnc.at/index.php? ... 8952da6fc7 inceleyin. Forum-flugsimulator bölümünde "Ich suche einen FMC für Frewareflieger " baslikli yazi icerisinde;Bendix King/Honeywell General Aviation FMC/GPS (von Garrett Smith) ten bahsediyor. Tabii burada vas-FMC yi de bildiriyor.Belki isinize yarar.
Not: Yazimda bazi türkce karakterler yazamadigim icin öncelikle özür dilerim. Almanya-Berlin'den Almanca klavye ile yaziyorum!Türkce dil bilgisayara yüklü olmadigi icin, o harflere yakin olanlari yerine yazdim. Arkadaslarin anlayisina siginiyorum.
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”