Değerli arkadaşlarım;
12 Ekim gecesi gerçekleştirmiş olduğumuz checkride pratik sınavında sizleri değerlendirirken şu kriterleri göze aldığımızı bildirmek isterim.
Uçuş öncesi 2 check captain ile yaptığınız brifing
Uçuş sırasında ATC ile yaptığınız konuşma ve uygulama usülleri
Uçuş sırasında rota vb uygulamalarınızı kontrol eden başka bir check captain.
Uçuşunuzu kaydeden Flight Recorder analizi
Check Captain'ın kanaat notu
Sonuç olarak lafı fazla uzatmadan bizlere güzel bir checkride gecesi yaşattığınız için FLYTHY adına teşekkür eder,yeni rütbelerinizde iyi uçuşlar dilerim.
Bülent Pişkin : 82
Koray Gün : 88
Onur Çakmak : 75
Mert Kayasü : 89
Yusuf Alakavuk : 84
Ali Avşar: 75
Volkan Güler:0 (Kendisi offline olup bağlantı bir daha kurulamamıştır)
* Tüm pilotlarımıza sertifikaları mail adreslerine yollanmıştır.
Berhan Dönmez
(CPL/IR/ME)-ATPL Theory
Ekim 2008 Checkride Sonuçları
Bizlere zaman ayırdığınız için ve sarf ettiğiniz emeklerinize teşekkürlerimizi borç biliriz.
Checkride esnasında daha önce pek önemsemediğimiz ama gerçek uçuşlarda kesinlikle atlanmaması gereken bir çok şey öğrendik.
Saygılarımızla...
Bülent PiŞKiN
2440
[;)]
Bulent PiSKiN
2440
Checkride esnasında daha önce pek önemsemediğimiz ama gerçek uçuşlarda kesinlikle atlanmaması gereken bir çok şey öğrendik.
Saygılarımızla...
Bülent PiŞKiN
2440
[;)]
Bulent PiSKiN
2440
Checkride sınavında değerli zamanlarından bizlere de ayıran ve yardımcı olan (benimle iletişim kurma sırasına göre) Berhan Bey, Selçuk Bey, Kemal Bey, Hayri Bey ve Alp Beye teşekkür etmek isterim. Sınav çok profesyonelce ve öğreticiydi. Çok keyif aldım, çok etkilendim.
Tekrar teşekkür ederim.
Ali Avşar/1969
THY842
Tekrar teşekkür ederim.
Ali Avşar/1969
THY842
- THY1472
- Rookie
- Name: Onur Çakmak
- PID: 1472
- Vatsim ID: 1043065
- City: Istanbul
O unutulmaz, tadi damagimda kalan, guzel gece icin herkese cok tesekkurler. Hem cok keyif aldik, hem ogrendik hem uyguladik.
Herkesin tavri o kadar guzeldi ki, sizlerinde bu isi severek, isteyerek ve birseyler vermek isteyerek yaptiginiz cok belliydi.
O gece beni bilgisayarindan sikayet edip duran kisi olarak hatirlayabilirsiniz
Emegi gecen herkese en derin duygularimla tekrar tesekkur etmek istiyorum, kaptanlik sinavinda (insallah daha iyi bir bilgisayarla
) gorusmek uzere.
Herkese iyi ucuslar...
Onur Çakmak
PID: 2870
VATSIM-ID: 1043065
Herkesin tavri o kadar guzeldi ki, sizlerinde bu isi severek, isteyerek ve birseyler vermek isteyerek yaptiginiz cok belliydi.
O gece beni bilgisayarindan sikayet edip duran kisi olarak hatirlayabilirsiniz

Emegi gecen herkese en derin duygularimla tekrar tesekkur etmek istiyorum, kaptanlik sinavinda (insallah daha iyi bir bilgisayarla

Herkese iyi ucuslar...
Onur Çakmak
PID: 2870
VATSIM-ID: 1043065
Sevgili Arkadaşlar,
Tüm Checkride ekibi adına belirtmek isterim ki, öncelikle sizleri tanımak herşeyden önemliydi.
FlyTHY sadece robot gibi ordan buraya ucan insanlardan ve egitimlerden oluşmamakta. Bildiginiz gibi, FlyTHY Turk Sanal Havacılarının sosyalleştigi, yıllar içeresinde kadim dostlukların kuruldugu en önemli platform. Hatta benim gibi eski üyelere sorsanız uçuş bahane dostluk şahane derler inanın.
Sonuç olarak sizler gibi degerli arkadaşlarla aynı platformu paylaşmak bizler için bir onurdur. Daha güzel, daha paylaşımcı, daha fazla sevgi ve saygının yeşerdigi FlyTHY sizlerin katkılarıyla hep 1 numara olmaya devam edecektir.
Bol ve keyifli uçuşlar
Kemal Tolu
FlyTHY , PID66
Antakya 1967
Tüm Checkride ekibi adına belirtmek isterim ki, öncelikle sizleri tanımak herşeyden önemliydi.
FlyTHY sadece robot gibi ordan buraya ucan insanlardan ve egitimlerden oluşmamakta. Bildiginiz gibi, FlyTHY Turk Sanal Havacılarının sosyalleştigi, yıllar içeresinde kadim dostlukların kuruldugu en önemli platform. Hatta benim gibi eski üyelere sorsanız uçuş bahane dostluk şahane derler inanın.
Sonuç olarak sizler gibi degerli arkadaşlarla aynı platformu paylaşmak bizler için bir onurdur. Daha güzel, daha paylaşımcı, daha fazla sevgi ve saygının yeşerdigi FlyTHY sizlerin katkılarıyla hep 1 numara olmaya devam edecektir.
Bol ve keyifli uçuşlar
Kemal Tolu
FlyTHY , PID66
Antakya 1967