Serkan kaptanım keyifler gayet yerinde uğraşıyoruz, sizin keyifler nasıl? Eşiniz, çocuğunuz herkes iyidir umarım...
Kaptanım sizin Air France anınızı ben Airfrance ile uçan bir çok arkadaşımdan duydum. Remen bizi mikroplu pis birer insan olarak görüyorlar. Sizin durumla yukarıda anlattığım vatandaşın durumu epey farklı tek ortak yönleri ikisininde VAHİM birer durum olması

Size ve Türk vatandaşlarına ayrımcılık yapıp sanki pismişiz mikrop sayçıyormuşuz gibi davranıyorlar. Bir arkadaş sırf 777 ile uçabilmek için beraber gittiğimiz amerika dönüşünde Air France ile uçtu jfk-cdg-ist. İlk bacak haliyle 773tü diğeri uçak epey küçüktü dedi arkadaş tahminim 319 veya 318. Ben TK'dan vazgeçmem dedim

ama az kalsın yer bulamayıp Delta ile dönecektim. Bir 773 için ekti beni kısacası... ben konuya döneyim. ilk bacakta sorun yok ancak cdg-ist bacağında kapıdan giren yolculara ki bu uçuş tatil dönemine denk geldiğinden çoğunluk türkmüş sprey sıkmışlar[xx(] arkadaşa dokunmuş bu sprey başlamış hapşurmaya öksürmeye falan... biraz asabidir kavga çıkarmış uçakta

kaptan çıkmış kokpitten gelmiş airfrance yetkilileri gelmiş polisle bağırış çağırış falan açıklama istiyorum bu ahlaksızlık nedir diye. ( bu konuşmalar fransızca olmuş arkadaşın Fransızcası iyidir) Sonunda açıklama gelmiş uçaktaki yolcuların çoğu Türk ve Müslüman olduğundan dezenfekte ettik. Sonrasında aynı spreyi koltukların üstünden air conditionların içinede sıkmışlar. Anlayın artık durumun vahimliğini. Yukarıda yazdığım olay ise adam dünyanın parasını verip First Class uçmuş ama adama yemek vermemişler nedeni ise yemek kalmamış

:D:D zaten %10 dolu olan bir uçakta nasıl yemek kalmaz

parayla rezil olmak budur heralde:D
Burak Bugday