LEVEL-D 763 Varyo Problemleri

Questions, comments; documents about Boeing related products (PMDG and others) ...
Post Reply
dgzorlu
Newbie
Newbie

Selam,

Başlıkta belirttiğim bu uçak F16 dan mı bozma tam anlayamadım. Çok uzun uçuşlarda full depo kalkıyordum hep çok farketmemiştim. Ama şimdi sadece kanatlara yakıt koyarak nispeten çok hafif bir şekilde kalkıyorum 6 saatlik bir mesafe gittiğim yer. Alet FL240 a kadar 3500-4000 fpm ile tırmanıtor ordan sonrasını da 2000-300 aralığında.

Gerçekte bu kadar yüksek performanslı değildir sanırım. Cost index 10 a kadar düşürdüm fayda etmedi. Bu konuda fikir verebilecek arkadaşlara teşekkür ederim.

Kolay gelsin,

Dogan Zorlu, Izmir
THY1125
Senior Member
Senior Member
Name: Buğra Oğuzülgen
PID: 1125

Hocam 767 long haul uçağı olduğundan kuvvetli motorlara ve yüksek tırmanma performansına sahip bir uçak.Gerçekte de hafifken böyle diye okumuştum.LevelD çok uzun çalışmalar sonunda tamamen gerçek 767 pilotlarının tecrübeleri doğrultusunda yapılan bir uçak,böyle gerçekdışı bir özelliği olması beklenemezdi zaten :).Uçak genellikle heavy olduğundan,çoğunlukla kanatlar full dolu,center tank da dolu ve full yolcu konfigurasyonuna göre tasarlanmış,kısa mesafe uçulduğunda alet gerçekten uçuyor yani :).

------------------------
Buğra Oğuzülgen - FlyTHY Boeing Fleet Chief - PID 1125
VirtualPlanePictures.net Ex-Administrator
ImageImage
Post Reply

Return to “Boeing Fleet”