2 hafat kadar once araniza katildim. Boyle birseyin varligindan sans eseri haberim oldu. Dogal olarak ilgimi cekti ve cok hosuma gitti, bende kaydoldum tabiki. Artik ilk online ucusumu yapmak istiyorum. Cunku gecen sure zarfinda epey calismalar yaparak kendimi bu konuda ilerlettim. TRVACC'nin adim adim online ucus yazisini print edip tekrar tekrar okudum. ILS'i iyice kavradim. Bunlari FS2004'un 737-400 ucagi ile yaptim. Aslinda benim ucagim FSx'in 737-800 modeli idi fakat squawkbox'un FSX'i desteklememesinden ve FSX'in bilgisayarima biraz agir gelmesinden dolayi 2004'e gecmek zorunda kaldm. Herneyse yeni ucagima da adapte oldum artik.
Fakat avsimden aramama ragmen, fs2004'un b737-400 ucagi icin THY repaint'ini bulamadim ve tabi bu rapeint ile gelen Turkish Airlines callsign'ini da. Bu konuda acil yardiminiza ihtiyacim var. Amacim sanal THY pilotu olmak, kafasina gore gezinen bi gezgin degil

Merak ettigim bir diger konu ise, ucuslarimin bu siteye nasil aktarilacagi. Yani bu sanal THY'de nasil logbook'um olusturulacak. Ya da ben ucarken anasayfada gorunen %'li kisimda nasil yer alacagim. Sanirim atladigim bir yer var ama ben cozemedim.
Simdilik bu konularda yardima ihtiyacim var. Yonetici yada uzman arkadaslar bana yardimci olurlarsa cok sevinirim. Bir an once baslamak istiyorum cunku.