Sapa sağlam bir uçuşun ardından...

Help Center For New Turkish Virtual Pilots. Questions about connection, online flying, and training.
Post Reply
THY446
Junior Member
Junior Member
Name: Okhan Ucar
PID: 477
Vatsim ID: 843798
City: Izmir

RJ85 tastamam çalışıyordu, görevim gere?i Ankara - Muş arası uçacaktım. Roger wilco sürekli hata verip duruyordu, ayrıca offline olarak kaç kez uçmama ra?men LTCK iniş prosedürünü bir türlü tam anlamış de?ildim. Ancak herşeye ra?men gücümü toplayıp parktan çıktım ve yol almaya başladım. Trafikteki arkadaşıma Sesli kontrol imkanım olmad?ını bildirdikten sonra onun yönlendirmeleri ile sa? salim Muş havalimanına inmeyi başardım. Ne diyebilirim bilmiyorum şu anda, sadece çok mutluyum. Sizlerle olmaktan, sizlerle aynı hava kordiorunda oldu?umu bilip, ona uygun hareket etmekten ve sanal da olsa sizlere hava sahamız içerisinde herhangi bir zarar vermek kaygısının yarattı?ı dikkat ve konsantrasyondan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Ne sözün ne düşüncenin sonu var arkadaşlar, iyi ki varsınız diyorum, hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Okhan Uçar
TK477
tsevim
Junior Member
Junior Member
Name: Taner Sevim
PID: 182

Gerçektende dün akşam Ankata(LTAC) biraz karışıktı. Ankara Aprochta görevli Sayın Kemal Baki'nin yardımları ile Ankara'ya sağ salim inilmiştir. Benim için ilk ATC teması olması açısından da dün akşamın ayrı bir önemi var. Yardımlarından dolayı Sayın Kemal Baki'ye buradan bir kez daha teşekkür ederim.

Taner Sevim
Post Reply

Return to “Training Lounge”