merhaba,
98 SE türkçe windows kullanıyorum. SB kullanımda yaşadı?ım sorun için Firewall'u nasıl disable edebilirim ?
teşekkürler
Can Hürel
TK 393
CH
Firewall hakkında
Hangi firewall programını kullandığınızı belirtmemişsiniz.
Firewall açık iken Sb Fs'nin multiplayer oturumunu görmüyor. (Win Xp)
Bende Norton Internet Security var. System tray'deki simgeye sağ tuş ve disable ile devre dışı kalıyor.
Uğur Uzgan
TK080
Firewall açık iken Sb Fs'nin multiplayer oturumunu görmüyor. (Win Xp)
Bende Norton Internet Security var. System tray'deki simgeye sağ tuş ve disable ile devre dışı kalıyor.
Uğur Uzgan
TK080
-
- Junior Member
- Name: Taner Sevim
- PID: 182
Sayın Uğur Uzgan,
Konu açılmışken Xp'de firewall'ın nasıl kapatılacağı hususunda bilgi verebilirmisiniz. Ayrıca XP de Norton antivirusu yükledim. Makina açılırken tcp/ip yüklü değil o nedenle email korumasını yükleyemiyorum diye bir mesaj çıkıyor. Halbuki ağ bağlantılarını baktığında bağlantı özelliklerinde tcp/ip yüklenmiş.Bu konuda da aydınlatırsanız sevinirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Taner Sevim
Konu açılmışken Xp'de firewall'ın nasıl kapatılacağı hususunda bilgi verebilirmisiniz. Ayrıca XP de Norton antivirusu yükledim. Makina açılırken tcp/ip yüklü değil o nedenle email korumasını yükleyemiyorum diye bir mesaj çıkıyor. Halbuki ağ bağlantılarını baktığında bağlantı özelliklerinde tcp/ip yüklenmiş.Bu konuda da aydınlatırsanız sevinirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Taner Sevim