AIRAC Problemim

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
YilmazEfe
Average User
Average User

Merhaba Arkadaşlar,
Delirmek üzereyim.Son Yükledi?im Airac704 bazı havalimanlarında (özellikle türkiye) "err_rwy11_unknown" gibi hatalar veriyor.Girip notepad ile açtı?ımda chartlarda olmayan 11R 11L gibi (gaziantepte ve bodrumda başıma geldi) pistler görüyorum.Bu problemle karşılaşan veya üstesinden gelen oldumu?

"If you don't like someşing, change it.If you can't, şen change yourself."
Efe Do?an TK957
efedogan@gmail.com
Baran
Rookie
Rookie

http://www.navdata.at sitesinden SID/STAR ları çekerseniz sanırım sorununuz hallolur.

Image
Baran Karaca

THY2230
THY7230
hakan737
VIP Member
VIP Member
Name: hakan guven
PID: 003
Vatsim ID: 811602
City: istanbul

SID STAR dosyalri daha onceki bir AIRAC'a gore duzenlenmis ise bir ise yaramaz. hatanin nedeni, update edilen yeni 0704 AIRAC cycle'daki bazi pist , intersection isimleirnin dsegismesi, iptali vb nedenlerden sid star ile uyusmamasi. ypacaginzi sey sid starlari acip elle hatalari bularak duzeltmek yada yeni bir sid star dosyasi aramak. eger buna uygun olanini birisi yapmis ise.
YilmazEfe
Average User
Average User

Probleme SID&STAR lar neden olmuyor ona baktım hallettim problemi..Aynı şeyi yaşayan olursa çözümünü yollarım.

Efe Doğan TK957
efedogan@gmail.com
hakan737
VIP Member
VIP Member
Name: hakan guven
PID: 003
Vatsim ID: 811602
City: istanbul

neymiş peki?
YilmazEfe
Average User
Average User

Aslında evet, SID&STAR dosyalarıda çakışıyor bunlarla ama daha önemlisi yeni AIRAC'ların FS'deki pistlerle koordinat uyuşmazlığı var.Onu düzeltmek çok sıkıcı.Her pistin başına düzgün bi şekilde gidip koordinatları not edip açıp değiştirmeniz gerekiyor.

Efe Doğan TK957
efedogan@gmail.com
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”