Sevgili arkadaşlar;
Dün Fsinn yükledim. Ancak Vatsime ba?lanabilmeme ra?men chat ekranı açılmıyor. Açmaya çalıştı?ımda aşa?ıdaki iletiyi veriyor.
"Failed to create FSCopilotFSInn.Chat(CWNDFS98MAIN=13c5fec)"
Bilgisi olanların yardımını bekliyorum.
ertan maviş
Fsinn Sorunu
Bu sorunun çöüzümü var ancak FSInn ve CoPilot u yeniden kurman gerekli.Yalnız sadece yeniden kurmak değil sadece işlemin başı öyleydi gerisini hatırlamıyorum.
Daha önceden de olmuş herkeste cevabı vardı link bulursam atarım arattır forumu bulacağından eminim çünkü ben öyle bulmuştum.
Bu forumda olmasada başka yerde birşekilde bulmuştum Sevgili Kaptanım..
http://forum.onurairva.com/Default.aspx?g=posts&m=3319
Link bu Ertan Kaptanım Burada 2. Mesajında yazmış..
Eray HABERAL
THY7326 - TRABZON
Daha önceden de olmuş herkeste cevabı vardı link bulursam atarım arattır forumu bulacağından eminim çünkü ben öyle bulmuştum.
Bu forumda olmasada başka yerde birşekilde bulmuştum Sevgili Kaptanım..
http://forum.onurairva.com/Default.aspx?g=posts&m=3319
Link bu Ertan Kaptanım Burada 2. Mesajında yazmış..
Eray HABERAL
THY7326 - TRABZON
-
- Newbie
ilginiz için teşekkür ederim Eray kaptan. Ancak ben o siteyi daha öncede bulup orda yazanları denemiştim. Bir işe yaramadı. Sadece hatanın sonundaki kod değişti. bir başka yerde sorunu FSinn 1.2 'yi FSinn1.1'in üzerine yükleyerek çözebileceğimi anlatmş. Fsinn'in official sitesi dahil hiç bir yerde bulamadım Fsinn1.1'i. verilen linkler boş çıkıyor genelde. Elinizde varsa bana yollarsanız sevinirim.
ertan maviş
ertan maviş
- cenks
- Advanced Member
- Name: Cenk Senkaya
- PID: 1843
Ertan kaptanım bana mail adresinizi gönderin size bir dosya göndericem onu kuracaksınız sorun ortadan kalkıcak:-)
slm lar
csenkaya@gmx.de
CENK ?ENKAYA
THY6843
slm lar
csenkaya@gmx.de
CENK ?ENKAYA
THY6843
Rica ederim yardımcı olmak isterdim Ertan kaptan..
Aynı sorunu bende bu gece çözdüm FS Inn de..
Ben çözerken orada yazanları uygulayarak yaptım Chat bölümüne girebiliyorum.
Umarım Cenk Bey'in yolladığı/yollayacağı dosya işinize yarar.
Görüşmek üzere Herkese İyi Uçuşlar dilerim..
Eray HABERAL
THY7326 - TRABZON
Aynı sorunu bende bu gece çözdüm FS Inn de..
Ben çözerken orada yazanları uygulayarak yaptım Chat bölümüne girebiliyorum.
Umarım Cenk Bey'in yolladığı/yollayacağı dosya işinize yarar.
Görüşmek üzere Herkese İyi Uçuşlar dilerim..
Eray HABERAL
THY7326 - TRABZON
-
- Newbie
Herkese tekrar merhaba
İki gündür fırsat bulupta internete giremediğim için mesajınızı yeni gördüm cenk kaptanım. Verdiğiniz adrese mail adresimi içeren bir mail attım. Umarım şu sorun ortadan kalkar. squawkbox ı da silmiştim FSinn yüklüyecem diye; artık offline idare edecem bi süre[:(]
ertan maviş
İki gündür fırsat bulupta internete giremediğim için mesajınızı yeni gördüm cenk kaptanım. Verdiğiniz adrese mail adresimi içeren bir mail attım. Umarım şu sorun ortadan kalkar. squawkbox ı da silmiştim FSinn yüklüyecem diye; artık offline idare edecem bi süre[:(]
ertan maviş