Sevgili arkadaşlarım kaptanlar,
Umarım bir çözüm bulurum.Yeni pc ye geçipi flight simulator 9 yeniden kurdum herşeyiyle,ardından online olabilmek için gerekli programlarıda ancak squawk box'ta server seçmemiz gerekiyor ya işte orada serverları görmüyor.
Bu neden olabilir ve çözümü nedir ?
De?işik fsuipc denedim,kaldırdım tamamen tekrar kurdum herşeyi ama birşey de?işmedi.
Umarım yardım edebilirsiniz.Eski bilgisayarıma ne yaptıysam yaptım onda oluyodu bunda giremiyorum inşallah çözüm bulunur.
?imdiden teşekkürlerimi iletirim siz sevgili kaptanlarıma...
Squawk Box ile İlgili Sorun!
-
- Junior Member
- Name: Oral Barkay
- PID: 2121
Topik altına tam isminizi yazmadığınız için böyle bir başlangıç oldu. Bana bu firewall ya da antivirüs programlarınızdan birinin blokajı gibi geldi. Windows firewall ayarlarından ya da modeminizden kaynaklanması daha muhtemel zira bir blokaj olduğu açık. Önerim bunları kontrol etmeniz olacak.
Kolay gelsin
Oral Barkay
Kolay gelsin
Oral Barkay
Cevabınız için teşekkür ederim Oral Kaptan henüz denemedim umarım olur ve sorunu giderdiğimi sizlere belirtirim.
Arkadaşlar denedim firewall tamamen kapadım,anti-virüs Nod32 programına çıkış dedim yani pasifleştirdim andcak yine server listesini görmedi. [:(] [V] Deli etti beni umarım yine bir çözüm bulabiliriz arkadaşlar.
Eray HABERAL
THY7326
Arkadaşlar denedim firewall tamamen kapadım,anti-virüs Nod32 programına çıkış dedim yani pasifleştirdim andcak yine server listesini görmedi. [:(] [V] Deli etti beni umarım yine bir çözüm bulabiliriz arkadaşlar.
Eray HABERAL
THY7326
-
- Junior Member
- Name: Alper DİLAVER
- PID: 539
- Vatsim ID: 847840
- City: TRABZON
selam,,
sorunun cozumu ıcın yanlıs hatırlamıyorsam server ınfo programının altındakı ıp lıstelerı dosyasını kopyalayp sqwk altına atınca sqwk lıstelerı goruyordu...
TK539
Alper DİLAVER-TRABZON
sorunun cozumu ıcın yanlıs hatırlamıyorsam server ınfo programının altındakı ıp lıstelerı dosyasını kopyalayp sqwk altına atınca sqwk lıstelerı goruyordu...
TK539
Alper DİLAVER-TRABZON
Bu adresde http://squawkbox.ca/forum/viewtopic.php?t=1152 gerekli bilgiler var.
PPL&CPL&ATPL Student

PPL&CPL&ATPL Student