sevgili kaptanlar FS2004 actı?ımda tool bar olusmadı?ı için vasfmc ile calıştırdı?ımda herseferinde FS sayfasını asa?ı indirip waypointlere öyle bakıyorum sonra yine sayfayı yukarı kaldırıp FS içine giriyorum...
FS calışırken aynı anda tool barı görebilsem ki daha önce yapabiliyordum simdi beceremiyorum!! nasıl becerebilirim ucarken sayfanın altında yada üstünde tool barı görebileyimm...
TK286
yardım
-
- Junior Member
- Name: Oral Barkay
- PID: 2121
Tuncay kaptan,
Sanırım FS'i full screen kullanıyorsunuz. Bu durumda uçarken üstteki menüleri görmek için ALT tuşuna basmanız gerekir. Ancak menüler her daim yukarıda olsun yani başka bir deyişle FS pencere içinde çalışsın diyorsanız, bu durumda FS açıkken ALT ve ENTER tuşlarına basarsanız pencere içine düşecek ve menüler gelecektir.
Selamlar,
Oral Barkay
Sanırım FS'i full screen kullanıyorsunuz. Bu durumda uçarken üstteki menüleri görmek için ALT tuşuna basmanız gerekir. Ancak menüler her daim yukarıda olsun yani başka bir deyişle FS pencere içinde çalışsın diyorsanız, bu durumda FS açıkken ALT ve ENTER tuşlarına basarsanız pencere içine düşecek ve menüler gelecektir.
Selamlar,
Oral Barkay