Video Eğitimleri Flyine nasıl hazırlanmal

Help Center For New Turkish Virtual Pilots. Questions about connection, online flying, and training.
Post Reply
alicamat

Sevgili Arkadaşlar,

Video E?itimlerine gösterdi?iniz ilgiden ve yazdı?ınız nazik kutlama mesajlarından dolayı hepinize teşekkür ederim. Deste?iniz bundan sonra yapaca?ımız çalışmalar için bana ve ekibime cesaret ve heyecan veriyor.

Sanal havacılı?ın en keyif veren zamanları genelde Flyin lerde uçtu?umuz zamanlardır. Kalabalık oldu?u oranda iş yükü artar ve adrenalin akmaya başlar. Keyfin sürebilmesi için Pilotların ATC ler ile birlikte uyum içerisinde hareket etmesi gerekir. Bu uyum bozuldu?u anda zincirleme herkes etkilenir. Bundan dolayı Flyin lerde son derece hassas davranmamız gerekir.

Flyin lerin, tüm katılanlar tarafından zevkli ve olumlu bir tecrübe olarak gerçekleşmesi için bir seri önerilerimizi iki E?itim Videosu halinde, Ders 14 ve Ders 15, olarak yayınladık.

Birinci bölüm Flyin öncesi ve Flyin başlangıcında yapılmasını tavsiye etti?imiz önerileri içeriyor.

Ykinci bölüm ise yol boyu uçuş, yaklaşma, ve iniş safhalarında uygulanmasını tavsiye etti?imiz önerileri içeriyor.

Bu önerilere uydu?unuz taktirde öncelikle siz, daha sonra ATC ler ve di?er pilotlar keyifli anlar yaşama fırsatını bulur.

Bu iki yeni dersin temel amacı Flyin için önerileri özetlemektir. Di?er konuları ayrı videolarda zaman müsade ettikçe sizlerle paylaşaca?ız.

Siz Pilotlarımız FlyTHYnin birer elçisisiniz. Her zaman Profesyonelce uçmanızı ve her durumda olgun davranmanızı temenni ederim. Unutmayalım ki Sivil Havacılık, Pilot ta iyi karakter ve olgun davranışı ATPL (Airline Transport Pilot) lisansının bir gereksinimi olarak bildirmektedir.

Hepinize iyi ve emniyetli uçuşlar dilerim.

Sevgilerimle,

Ali Camat
E?itim Direktörü
FlyTHY
THY1971
Rookie
Rookie
Name: Erhan YILMAZ
PID: 1971
Vatsim ID: 966324
City: Istanbul

Ali hocam,
eğer benim sistemde bir sorun yoksa ders 14 sonuna kadar gelmeden bekleme noktasına geldiğimiz kısmı anlattıktan sonra kesiliyor.bilgi vermek istedim bu kısımdan sonraki kaçırdığımız değerli bilgilerinize de ulaşmak istediğimizden tabi ki.

aral
alicamat

Selamlar Aral,

Ders 14 ün videosunu yüklerken bazı kesilmeler olmuştu, sanırım bu sorun yaratmış olabilir. Ben de test ederken başka bir bölümünde takıldı.

Uyarın için teşekkür ederim. Bu akşam tekrar yükleyeceğim.

Sevgiler,

Ali Camat
Eğitim Direktörü
FlyTHY
thy033
Newbie
Newbie

video training bolumune ulasamama sebebı ne olabılır yardımcı olursanız cok sevınırım vatsım ve fly şy uyelıgım mevcut...
Baran
Rookie
Rookie

Bilgisayarınızda Flash Player yüklü olmayabilir. İyi uçuşlar.

Image
Baran Karaca

THY2230
THY7230
Post Reply

Return to “Training Lounge”