Flight Recorder sorunumu?

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
enginc
Newbie
Newbie

Merhabalar,
Günlerdir süren kilitlenme problemi mi sizlerle paylaşmak istedim.
Sadece son yaklaşma da ne kalkış ne de "enroute" esnasında de?il, sadece ist yaklaşma da FS kilitleniyor. Ekran kararıyor ve sonunda "FS 9 has a encountered problem" uyarısı alıyorum. Şu ana kadar ne EPHESUS ne de MNG uçuşlarımda bu sorun olmadı?ından Flight Recorder problemi oldu?u düşüncesiyle silip tekrar yükledim. Olmadı, Ystanbul Scenery' sini silip tekrar yükledim.
Ancak soruna çare olmadı. Bu akşamki UKKK-LTBA uçuşumda LTBA_Appr son komutu verdikten birkaç saniye sonra yine kilitlendi. Aynı uyarıyı aldım.
Bu durumla karşılaşan arkadaşlarım veya konuya ilişkin yorumları olabilecek arkadaşlarım benimle de paylaşırlarsa çok mutlu olaca?ım.
Şimdiden teşekkürler..
Sevgiyle kalınız..
Engin CANDEMYR
TK798

Image
THY177
VIP Member
VIP Member
Name: Ergenekon Kucuk
PID: 177

Sevgili Engin ;

Run time error Fr ın databseinde bir sorun oldugunda oluşuyor lakin bendede var ..Diğer taraftan ucus raporlamanda hernagi bir sorun olmuyor dediğin gibi ,ucus saatlerinin loglarına ekleniyor.

Diğer traftan FS 'in Crash To desktop-CTD yada kapanması hadisesinde ise ;

-Ben LTBA-Marmara scneryinde sorun yasayacağını sanmıyorum .

Ltba ve marmarayı kaldırıp yeniden yukle ve yeniden test ediver.

Birde kullanıdıgın SQBOX mu FS INN 'mi , yer (mesh) ve zemin kaplamaları ile ilgili baska free ware bir addon kullanıyormusun ?

TK 177 Ergenekon Kucuk
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”