Görüntü kalitesi kalkış ve iniş

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
jesabel
Newbie
Newbie

Öncelikle herkese merhaba,

Bi konuda yardımlarınıza ihtiyacım var. Benim ekran kartım 256 mb. pci expres veri yolu kullanan bir ekrankartı. Görüntü ayarlarımda herşey sonuna kadar açık. Hiç kasılmadan 25 frame alabiliyorum. Addon olarak flight ve ground env. kullanıyorum ve uçuşlarımda elde etti?im görüntü kalitesi ciddi anlamda güzel. Benim sorunum özellikle kalkış ve iniş anında. Mesela piste çıktı?ım an pistin önümde hemen olan kısmı normal bir sonraki karesi bi garip duruyor ve kalkış için hızlanmaya başladı?ım zaman bana süratlendi?im hissini vermiyor. Sanki minik minik takılmalar yapıyor ve akıcılık olmuyor. SÜrati hissedemiyorum. Hangi ayarı kısaca?ımı bilmedi?imden dene yanıl yöntemi ilede bi sonuca varamadım. AYnı minik takılmalar iniş anında da meydana geliyor. Pistin asfaltınında bir parça parça gözükmesine de acaip canım sıkılıyor.

Bir fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Image
Murat Kaya
izmir
THY543
Average User
Average User
Name: Atakan Şenyurt
PID: 543
Vatsim ID: 848272
City: Antalya

Acaba pist için farklı texture paketimi yüklediniz. Eğer öyle bişey yapmışsanız mutlaka pist texture formatı hatalı yada yanlış şekilde dönüştürülmüş olabilir başka pist kaplama texture ile deneyebilirsiniz

Atakan ?enyurt
Image
jesabel
Newbie
Newbie

Atakan Bey

Default kaplamaları kullanıyorum herhangi bir kaplama yok.

Image
Murat Kaya
izmir
THY543
Average User
Average User
Name: Atakan Şenyurt
PID: 543
Vatsim ID: 848272
City: Antalya

Allah allah bi gariplik var hiç başıma gelmedi böyle bi sorun ama umarım arkadaşlar yardımcı olacaktır [;)]

Atakan ?enyurt
Image
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”