örnek bir fmc kullanım ricası..

Help Center For New Turkish Virtual Pilots. Questions about connection, online flying, and training.
Post Reply
allbout
Rookie
Rookie

level d uça?ı kullanıyorum..fmc diye bir enstrüman var..uçuşta bunu kullanmak istiyorum..search bölümümüzde aradı?ım kadarıyla ö?renmek isteyenler var..ama çok karışık ve uzun bir iş oldu?unu anladım..e?er mümkünse ve zamanı olan varsa sabit bir ankara istanbul vb bir uçuş için neler yapabilece?imi yazabilir mi...teşekkürler..

Metin Eser
allbout
Rookie
Rookie

teyyare98@yahoo.com adresine gönderebilir misin?

Metin Eser
1237
Senior Member
Senior Member
Name: Alper Oğuz
PID: 0000
Vatsim ID: 0000
City: Istanbul

?imdi nerede olduğunu hatırlamadığım bir forumda fatih.koz arkadaşımızın örnek uçuş içeren bir FMC programlama dökümanı vardı. Onu bulabilirseniz eminim başlangıç için çok işinize yarar. Bir de avsim.com 'da file library'de Tansu Daylan diye aratın onda da güzel bir B738 örnek uçuş dökümanı bulacaksınız.

kolay gelsin

Alper Oğuz
TK1237
alperoguz at gmail nokta com
allbout
Rookie
Rookie

çok teşekkür ederim...

Metin Eser
mavzer
Rookie
Rookie

quote:Originally posted by 1237

?imdi nerede olduğunu hatırlamadığım bir forumda fatih.koz arkadaşımızın örnek uçuş içeren bir FMC programlama dökümanı vardı. Onu bulabilirseniz eminim başlangıç için çok işinize yarar.
kolay gelsin

Alper Oğuz
TK1237

Sevgili Alper
Sanal Camia genelde 3 forumu izler
Flyş forumu
Sanalpilot/forumu
Thyva/Forumu
Fatih Koz ise gerçekten bu camiaya katkısı olan bir arkadaşımız. Nerde yazıları olduğu da belli. Dediğiniz gibi unutulacak öyle çok forum yok topu topu 3 tane. Unutkanlığınıza geldi heralde. Saygılar
Haşmet Güngör

Hasmet Güngör
1237
Senior Member
Senior Member
Name: Alper Oğuz
PID: 0000
Vatsim ID: 0000
City: Istanbul

Sevgili Haşmet, Google ve bu forumda aradım bulamadım, belki de doğru kelimeleri kullanmadım bilemiyorum. ?u an iş yerindeyim ve sanalpilot.com'a giriş yasak. Ben yine de bilgim dahilinde yardımcı olmak için yanıt verdim, belki arar bulurlar diye.. Eğer o adresi veya başka dökümanları biliyorsanız Metin Eser kaptanın yararlanması için buraya kopyalarsanız sanırım faydalı olur.

sevgiler

Alper Oğuz
TK1237
mavzer
Rookie
Rookie

Alper; Olur bazen. Fatih Koz'un Eğitim yazıları Thyva forumda temel eğitim bölümündedir.Faydalı kaynaklardır.
http://forum.şyva.com/forum_topics.asp?FID=9
(üyelik gerektirir)

Hasmet Güngör
Serdar Sualp

Metin Bey,

Tansu Daylan'ın yaptığı güzel bir çalışma vardır.
http://library.avsim.net/search.php?Sea ... h&Cookie=1 linkinden ulaşabilirsiniz.

Keyifli uçuşlar.

Serdar Sualp
Post Reply

Return to “Training Lounge”