online uçuşda kimseyi göremiyorum

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
jesabel
Newbie
Newbie

Herkese merhabalar

Benim çok can sıkıcı bir problemim var. SB3 ile ne zaman online uçmak için ba?lansam maalesef etrafımda uçan di?er online arkadaşları göremiyorum. Bu bende cidd problemlere neden oluyor. Mesela taxi yapan di?er bi uça?ın üzerinden geçebiliyorum. Haklı olarakda di?er arkadaşların tepkisini çekiyorum. Di?er arkadaşlar beni görebiliyorlar fakat ben onları göremiyorum. Yşin en garip tarafı da default olan orbit gibi havayollarının trafi?i etrafımda dolaşıyor. Bu en can sıkıcı durum zaten.

Ben bu orbiti morbiti de?ildi uçan di?er arkadaşları görmek istiyorum. Bu sorunun neden kaynaklandı?ını bilen ya da fikri olan bi arkadaş varsa yardımlarını bekliyorum.

Herkese bol keyifli iyi uçuşlar.

Image
Murat Kaya
izmir
tk1550
Rookie
Rookie

murat hocam selamlar

aynı problem yüzünden tam 20 gün uğraştım.üstadlar saolsun o kadar ilgilendiler ama yapamadık.bu yüzden bende FSInn programını kurdum.gerçekten güzel bi program ama alışmak gerekli.sadece entegre sesli haberleşme yok.sizi anlayabiliyorum sb 3 le kafayı yemiş biri olarak[;)]

sb 3 ü kaç kez silip kurdum bilemezsiniz.fsınn le halloldu sorun.tavsiye ederim.

tk1550--VoLKann
captainserhat
Junior Member
Junior Member

Merhabalar...
Aynı sorun bendede vuku bulmuştu.Fs yi komple silerek tekrar kurdum.SquawkBox u da sildim.Onu da yeniden kurdum.Sorunum halloldu.İsterseniz sizde bir deneyebilirsiniz.Biraz zahmetli ama umarım olumlu sonuç alırsınız...

Serhat ERVATAN
TK905
İyi Uçuşlar...
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”