2002 ye aircraft yüklerken

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
THY1789
Average User
Average User
Name: Serhan TUZEMEN
PID: 1789
Vatsim ID: 955320
City: Istanbul

Herkese Merhaba!FS 2002 ye flightsim den B757 modelini yüklemeye çalışıyorum.Zip dosyasını açtı?ımda bazı dosyalar sanki okunmuyo gibi.Bilgisayara indirmem gereken herhangi bi program olabilir mi?Ya da zipli dosyayı açıp extract yaparken bi yerlerde sanırım yanlış yapıyorum.Flightsim dışında, şy paint yükleme için kısaca açıklaması olan bi yer de bulamadım.Bu konularda bilgi verirseniz sevinirim.Teşekkürler... Serhan

takeoff
cydonia
Rookie
Rookie

Merhaba Serhan.

Öncelikle zip dosyasını doğru açıyormusun bilmiyorum. zipli dosyayı direkt olarak iki kez tıklarsan bazı şeyler düzgün çalışmayabilir. O yüzden zipli dosya içindeki herşeyi başka bir dosyaya transfer etmen gerekir. Bu arada bildiğim kadarıyla B757 için THY repainti yaplmadı. Bir ara bende araştırdım ama bulamadım. Ayrıca herhangi bir uçağa repaint yükleyecek isen o uçağın aircraft.cfg dosyasında da bazı değişiklikler yapman gerekir. Bunu da hangi uçağın olduğunu bilmem gerek. Neye hangi repaint yükleyecek isen bana mail atıp bildir. Sana yardımcı olurum. Sevgiler...

lider_eagle@mynet.com

Tuğrul mustafa
TK942
Second Officer

lider_eagle
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”